Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Voorraadbeheer software

 

Gebruiksvriendelijke voorraadbeheer software

Het is bij elk bedrijf dat met voorraden werkt van groot belang dat er goed in de gaten wordt gehouden hoeveel producten er nog aanwezig zijn. Stel dat u geen goed overzicht heeft, dan kan het zomaar gebeuren dat u straks te weinig voorraad heeft van een bepaald product, of juist teveel van een ander product. Met goede voorraadbeheer software hoeft u daar helemaal niet bang meer voor te zijn. De software voor voorraadbeheer van Offective werkt geheel intuïtief en maakt het u zodoende makkelijk om de voorraden van uw bedrijf te beheren. U heeft hier niet eens een computer voor nodig. Met onze handige app voor iOS en Android doet u dit gewoon op uw smartphone of tablet.

Software voor voorraadbeheer

Met Offective worden al uw taken zoveel mogelijk geautomatiseerd. Offective is een pakket dat bestaat uit elf verschillende onderdelen, ook wel modules genoemd. De informatie die in deze verschillende modules wordt ingevoerd, wordt ook automatisch uitgewisseld. Neem bijvoorbeeld een geval waarin u bepaalde producten aan een klant heeft geleverd. U maakt hier een factuur van die u aan de klant doorstuurt. De informatie over het geleverde aantal producten aan de klant wordt dan ook automatisch doorgevoerd in uw voorraadbeheer. Zo weet u dat u van een bepaald product een x-aantal minder exemplaren in huis heeft. Zo werken al onze modules met elkaar, om het bijhouden van de administratieve taken zo eenvoudig mogelijk voor u te maken.

Gratis onze voorraadbeheer software uitproberen

Wilt u zelf wel eens zien hoe eenvoudig onze voorraadbeheer software werkt? In dat geval raden we u aan om gewoon eens met ons programma aan de slag te gaan. We bieden u graag de mogelijkheid om Offective 30 dagen gratis uit te proberen. U kunt dan alle functionaliteiten gebruiken en zo zien hoe naadloos het allemaal met elkaar samenwerkt.