Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhoudprogramma

 

De complete oplossing voor bedrijfssoftware

Op de website van Offective vindt u een complete oplossing op het gebied van bedrijfssoftware. U vindt hier een elftal verschillende modules, waaronder software om eenvoudig online mee te boekhouden, voor relatiebeheer, urenregistratie, facturatie, voorraadbeheer en nog veel meer. Alle taken die u op boekhoudkundig gebied voor uw bedrijf zou willen uitvoeren zijn op Offective.nl terug te vinden. Al onze modules zijn zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Wij vinden dat als er een uitgebreide handleiding nodig is, we iets niet goed doen. Vandaar ook dat we er extra zorg aan hebben besteed onze software geheel intuïtief te ontwerpen.

Een boekhoudprogramma voor elke behoefte

Onze collectie boekhoudprogramma’s wordt zeer op prijs gesteld door onze gebruikers. Ze roemen de eenvoudige interface, de veelzijdigheid van Offective alsmede de grote hoeveelheid taken die ze ermee uit kunnen voeren. Offective richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Voor ZZP-ers is Offective bijvoorbeeld ook een ideaal pakket. Wij willen een betaalbare oplossing bieden, waarbij alle gegevens van een bedrijf op dezelfde plek worden opgeslagen. Er hoeft voor onze software niks te worden geïnstalleerd, u gebruikt alles online. Aangezien de gegevens hier ook opgeslagen worden, is het mogelijk overal waar u maar wilt met Offective te werken. Wij zijn continue bezig met het verder ontwikkelen van ons pakket en waarderen hiervoor ook altijd de feedback van onze gebruikers.

Offective op proef

Als u Offective eerst eens uit wilt proberen, voordat u ermee aan de slag gaat, dan heeft u de mogelijkheid van onze proefperiode gebruik te maken. Bent u net een eigen onderneming gestart, of bent u begonnen als zelfstandige? U mag dan een jaar lang met Offective werken om te bekijken of onze software u bevalt. Wij hebben deze online administratieve oplossing net zolang doorontwikkeld totdat wij ervan overtuigd waren dat we u het beste pakket op dit gebied aan kunnen bieden. Heeft u vragen over Offective? Elders op onze website vindt u uitgebreide informatie over de werking van het pakket. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.