Probeer gratis

Probeer gratis

Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé totaaloplossing voor bedrijfssoftware voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle data van uw klanten op één plaats.

Online boekhouden ZZP

 

Online boekhouden voor ZZP-ers

ZZP-ers hebben niet altijd de tijd om uitgebreid met hun boekhouding aan de slag te gaan. Per slot van rekening bent u een eenmansbedrijf en wilt u graag uw echte werkzaamheden uit kunnen voeren. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u op zoek bent naar een software pakket waarmee het boekhouden zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. Voor online boekhouden voor ZZP raden wij u ons pakket Offective aan. Wij hebben een serie modules voor u gemaakt die naadloos samenwerken en waar u eenvoudig uw gehele bedrijfsadministratie mee kunt bijhouden. Een van deze modules is specifiek op ZZP online boekhouden gericht. U kunt hier eenvoudig mee aan de slag zonder ook de andere modules binnen ons pakket te gebruiken. Gebruikt u deze modules wel, dan zult u zien dat al uw administratieve taken zichzelf volautomatisch uitvoeren.

Eenvoudig online boekhouden ZZP

Met Offective kunt u het boekhouden voor uw bedrijf zo eenvoudig mogelijk houden. U kunt er wel voor kiezen om ook geavanceerde functies te gebruiken. Ook is het mogelijk om de verschillende modules van Offective samen te gebruiken om het werk zo eenvoudig mogelijk te houden. Stel dat een klant een bestelling bij u heeft gemaakt. U stuurt een factuur met de factuurmodule. Deze informatie wordt dan direct doorgespeeld naar de voorraadbeheer module, naar het CRM en ook binnen de boekhouding wordt de informatie verwerkt. Geheel automatisch, zonder dat u hier verder omkijken naar heeft.

ZZP online boekhouden

Met Offective maken we het boekhouden zo eenvoudig mogelijk voor ZZP-ers. Aangezien u online gebruik maakt van onze modules, kunt u overal waar u maar wilt met de programma’s aan de slag. We hebben hier ook een handige app voor, die werkt voor Android en iOS. We nodigen u van harte uit om onze software eens gratis te proberen. U mag een maand bekijken of Offective het programma voor u is.