Offective reviews

Bent u op zoek naar bedrijfssoftware, maar wilt u eerst weten wat de klantervaringen zijn?
Onze klanten zijn erg tevreden en daar zijn we erg blij mee.
Op deze pagina leest u de reviews.
Wilt u zelf een review plaatsen? Dat kan!

Reviews Gemiddelde score: 4.9 uit 5 gebaseerd op 18 recensies.
Offective is geweldig

★★★★★
5 5 1
Offective is geweldig in gebruik en ook gunstig in de prijs. Er functionaliteiten zijn zeer uitgebreid. Onlangs ben ik overgestapt en heb totaal geen spijt. Een aanrader voor elk ondernemer”

Eenvoudig goed

★★★★★
5 5 1
Eenvoudig én bijzonder goed! Het boekhouden is wat mij betreft nog nooit zo makkelijk geweest. Iedereen kan het doordat de site en het programma heel erg goed en overzichtelijk is gemaakt. Plus, kom je er zelfs met de instructie video's niet uit, dan kun je vertrouwen op de goed bereikbare en professionele hulp van de vriendelijke helpdesk. No nonsens - no problem Vele malen goedkoper dan een boekhouder en minstens net zo goed - een absolute aanrader! Geen verborgen kosten Een absolute must voor iedere ondernemer. Libertine's (eenmanszaak, winkel)

Uitstekend

★★★★☆
4 5 1
Een uitstekend boekhoudprogramma, maar ik mis een mogelijkheid om te zoeken op specifieke kenmerken van klanten en of leveranciers. Er zijn vrije velden, maar daar kan niet op geselecteerd worden.

best selling products

★★★★★
5 5 1
Ik ben een kleine ondernemer zonder personeel. Na lang zoeken ben ik bij Offective product beheer uit gekomen. Ik zocht alleen een voorraad pakket, zodat ik overal ter wereld kan zien hoe mijn voorraad is van de ruim 300 producten van Tether Tools, waar we niet alleen ambassadeur maar ook distributeur van zijn. ideaal zijn de voorraad waarschuweingen. Ongeveer een jaar heel tevreden gebruikt, maar toen wilde ik meer! Mijn boekhoudpakket (een versie van Yob, nu Visma) kan helaas geen best-selling products genereren, dus nu ook het facturatie pakket in gebruik genomen. De helpdesk heeft zelfs het exporteren en importeren gestreamlined. Altijd goed telefonisch geholpen. Niet duur en toch compleet, precies wat ik zocht! Aanbeveling: voorraad inscannen via de app (zoiets als een barcode scanner)

Hele vooruitgang

★★★★★
5 5 1
De volgende tekst wil ik graag citeren: "Voor de gebruikers met een MijnWebWinkel koppeling: Indien u de verkoop en producten modules aan heeft staan, heeft u vanaf nu de mogelijkheid om de MijnWebWinkel orders ook naar uw Offective verkooporders en producten te synchroniseren. Via de verkooporders kunt u vervolgens orderbevestigingen en pakbonnen printen op basis van de Mijnwebwinkel order. De verkooporders worden tevens gekoppeld aan de bestelde producten en zo kunt u ook uw voorraad tracken op basis van de Mijnwebwinkel bestellingen." Compliment! Dit is voor mij een hele vooruitgang. Uiteraard zullen er meer klanten zijn geweest die deze wens hadden. Maar toch, jullie leveren een prima service en luisteren naar de gebruiker.

Als een tierelier!

★★★★★
5 5 1
Laat ik beginnen met de opmerking dat ik zeer tevreden ben met Offective. Het werkt als een tierelier!

Uitmuntende service

★★★★★
5 5 1
Vandaag weer uitmuntend geholpen door de Offective helpdesk. Heel mooi dat er via de Teamviewer meegekeken kan worden.

Overtreft verwachting!

★★★★★
5 5 1
"Offective overtreft mijn verwachtingen" Bij veel software is het aanschaffen en dat is het dan ook. Ontwikkelingen worden maar eens in de zoveel tijd doorgevoerd en service alleen via een ticket. Bij Offective ben ik blij verrast met het feit dat maandelijks verbeteringen worden doorgevoerd. Bij problemen wordt als het met in ticket lastig blijkt te zijn, gewoon contact met je opgenomen zodat je via een remote sessie samen het probleem oplost. Kijk zo kan het ook! Erg tevreden dus!

Fantastische applicatie

★★★★★
5 5 1
"Fantastische applicatie en service" Graag schrijf ik deze review om mee te delen dat Offective een fantastische applicatie is die bovendien regelmatig wordt geactualiseerd. Zo kun je als gebruiker steeds profiteren van vernieuwingen in de applicatie hetgeen het ook boeiend maakt om met de applicatie te werken. Maar wie er vooral een pluim verdient, zijn de medewerkers van Offective omdat zij op zeer korte termijn vragen/opmerkingen beantwoorden én oplossen, steeds met de glimlach. Er wordt bovendien geluisterd naar de noden van de klant om die dan in de mate van het mogelijke op te nemen in een volgende upgrade. Chapeau!

Echt top

★★★★★
5 5 1
Ik wil jullie heel graag bedanken voor de snelle genomen moeite naar aanleiding van de ticket die ik heb aangemaakt gisteren. ’s Avonds werd ik gebeld en kennelijk vannacht al opgelost. Echt TOP !!! Daarom hebben wij voor offective gekozen.

Zeer tevreden

★★★★★
5 5 1
Ik ben zeer tevreden over de software, de snelheid, eenvoud, werking en support kom je niet vaak zo tegen :-). Mag ook weleens worden gezegd.

Netjes geholpen

★★★★★
5 5 1
Wij zijn zeer tevreden over het pakket en de service. Als je belt wordt je netjes en correct geholpen, wij zullen zeker het pakket aan anderen voordragen.

Uitstekende respons

★★★★★
5 5 1
Gewoon even een email dat Offective er steeds beter en professioneler uit gaat zien. Helpdesk is prima, response tijd is uitstekend. men denkt goed mee. Nieuwe ontwikkelingen en ideeën worden snel en goed getest doorgevoerd. Er zijn wat kleine zaken (zo is het mij bijvoorbeeld nooit gelukt de plaatsnamen in kleine letters te krijgen ondanks de instelling) maar overall: “Chapeau” Ik ben erg tevreden met het pakket en zal het zeker aan anderen blijven adviseren.

Offective een 9!

★★★★★
5 5 1
Ik gebruik zowel Exact Online als Offective en kan uit ervaring zeggen dat Offective een stuk gebruikersvriendelijker en goedkoper is. Ik waardeer Offective met een 9 en ben heel blij hoe er met mijn feedback wordt omgegaan. Voor mijn werk gebruik ik zowel het boekhoudprogramma Offective als Exact Online. Offective kenmerkt zich door haar eenvoudigheid en gebruiksgemak. Door de eenvoudige koppelingen tussen verschillende modules is het heel efficiënt en effectief. Exact Online daarentegen vind ik een stuk gecompliceerder. Exact Online is een ouder pakket dan Offective en heeft erg veel functionaliteiten, maar daarentegen is het mooie van Offective dat je merkt dat het zich erg snel ontwikkelt. Bijna wekelijks worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd en ook het meeste van mijn wensen is verwerkt. Hiermee wordt het dus in de toekomst alleen maar mooier en beter, het gaat in een tempo dat Exact niet bij kan houden! Tot slot is het prijsverschil gigantisch. Voor de verschillende administraties die ik beheer bespaar ik nu door de overstap naar Offective meer dan 1000 euro. Ik kan dan ook iedereen aanraden om naar Offective over te stappen of het ééns uit te proberen.

Overzichtelijk

★★★★★
5 5 1
Als officemanager van de 49ers BV werk ik veel met Offective. De financiële administratie is gemakkelijk in het programma in te voeren en bij te houden. Ook het CRM gedeelte is goed ingericht, je bestaande contacten zijn makkelijk up te loaden en nieuwe klanten voer je ook zo in. Offective heeft veel verschillende modules die je zelf kan activeren. Offective is overzichtelijk en heel gemakkelijk om mee te werken. Daarnaast is het een zeer aantrekkelijke prijs voor ondernemers. Ik zou het iedereen aanraden om in ieder geval de demo te proberen.

Zeer positief

★★★★★
5 5 1
Tot nog toe heb ik een zeer positieve reactie over het gebruik van Offective. Het is gebruikersvriendelijk het heeft een duidelijke interface en naar mijn inzien is het ook een intelligent pakket waar veel mogelijkheden en uitbreidingen te realiseren zijn. De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik één van de reden om een abonnement aan te gaan. Wellicht zal ik kleine foutjes tegen kunnen komen maar uit ervaring weet ik dat de service goed is en snel zal worden opgelost. Tot nog toe een cijfer 9+

Een uitkomst

★★★★★
5 5 1
Een zeer gebruiksvriendelijke applicatie welke ik met veel plezier gebruik. Op dit moment gebruik ik vooral de modules Taken en Opportunities. Ik kan vanuit mijn applicatie heel makkelijk koude acquisitie doen, alle afspraken vastleggen, zien wie ik nog moet bellen en wie ik gebeld heb en wat daarvan de uitkomst is. Alles is heel overzichtelijk voor mij. Vanuit de applicatie kan ik taken aanmaken welke ik automatisch weer tegenkom. Zo vergeet je niets. Kortom een uitkomst voor mijn bedrijf!

Over de streep!

★★★★★
5 5 1
Hierbij wil ik jullie mededelen hoe tevreden ik ben over Offective. Ik kreeg een tip van mijn accountant en heb contact met jullie opgenomen. Ik werd over de streep getrokken door de aantrekkelijke prijs, de service en ondersteuning, die bij jullie zelfs tot aan de deur is. Ik maak nu enkele maanden gebruik van Offective, Offective is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ik ontvang regelmatig een nieuwe release, jullie staan open voor opbouwende kritiek, kortom het is prettig samenwerken met jullie en ik ben erg blij met Offective en kan jullie aan iedereen aanraden.

Wat is uw ervaring met Offective?

Offective is bedrijfssoftware waar de klant centraal staat. Alles draait om u en uw klant. Wilt u Offective beoordelen?
Vul uw gegevens in, selecteer het aantal sterren, en plaats uw review.