Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Factuurprogramma

 

Aan de slag met een gebruiksvriendelijk factuurprogramma

Het bijhouden en schrijven van facturen is een belangrijke taak binnen elke onderneming. Of u nu een zzp-er bent, of directeur van een groot bedrijf, facturen versturen is een van de belangrijkste taken. We raden u dan ook aan om eens ons pakket aan bedrijfssoftware te bekijken als u op zoek bent naar een goed, gebruiksvriendelijk factuurprogramma. Offective is een suite aan bedrijfssoftware die uit elf verschillende modules bestaat. Een programma voor facturen is er hier een van, maar we bieden ook oplossingen voor boekhouding, crm, voorraadbeheer, klantbeheer, personeelsbeheer en nog meer verschillende taken. U kunt ons pakket altijd een maand gratis uitproberen. Overtuig u hiermee zelf van de effectiviteit en gebruiksvriendelijkheid van Offective!

Factuurprogramma’s

Met Offective maakt u eenvoudig een ontwerp voor uw facturen. U kunt er daarbij kiezen om uw facturen te printen en te versturen, maar met onze software is het ook mogelijk om deze digitaal te versturen. U kunt met een enkele klik een incasso- of betaalbestand aanmaken. Ook is het mogelijk om geheel automatisch professionele aanmaningen te versturen. Onze software is uitgebreid en zeer eenvoudig te gebruiken. Daar komt nog eens bij dat u alle onderdelen van het factuurprogramma ook simpel deelt met de andere onderdelen van onze bedrijfssoftware. Om u een voorbeeld te geven: na het versturen van een factuur wordt dit direct verwerkt in de boekhouding, terwijl ook het voorraadbeheer automatisch wordt aangepast. Dat is nog eens handig!

Factuurprogramma’s gratis proberen

U heeft altijd de mogelijkheid om ons programma voor facturen geheel gratis te proberen. U kunt dan een maand lang zien hoe gebruiksvriendelijk en handig ons programma is. Begint u net als ondernemer of zzp-er? Dan mag u onze software zelfs een jaar lang uitproberen! Hiermee kunt u uzelf geheel overtuigen van de eenvoudige manier waarop onze software werkt. U heeft dan uiteraard de beschikking over alle modules binnen het programma. Meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.