Probeer gratis

Probeer gratis

Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé totaaloplossing voor bedrijfssoftware voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle data van uw klanten op één plaats.

Tijdregistratie software

 

Tijdregistratie software gebruiken

Met Offective heeft u de beschikking over een zeer compleet pakket aan bedrijfssoftware. Met onze programma’s kunt u onder andere uw relaties beheren, een boekhouding bijhouden en uw voorraden beheren. Met Offective heeft u ook een pakket waar een module in zit voor tijdregistratie. Onze tijdregistratie software is zeer uitgebreid en altijd eenvoudig te bedienen. Als u deze software nodig heeft om alleen uw eigen uren bij te houden, dan zult u het prettig vinden onze handige app voor Android of iOS te gebruiken. Heeft u personeel waarvan u ook de uren wilt registreren? Gebruik dan gewoon onze online versie, waar u alle mogelijk opties in terugvindt.

Software voor tijdregistratie

Met onze tijdsregistratie software zult u merken dat het eenvoudig is om alle gewerkte uren bij te houden. Stel dat u voor een opdrachtgever aan een bepaald project werkt, dan kunt u zo alle uren die daadwerkelijk voor dit project zijn gebruikt bijhouden. Binnen de verschillende modules van Offective kunt u deze informatie dan ook automatisch in een factuur verwerken. Zo heeft uw opdrachtgever een duidelijk overzicht van hoeveel tijd er aan een bepaalde opdracht is besteed. Maar ook als u personeel heeft dat op een dag een bepaald aantal uren heeft gewerkt, dan wordt deze informatie direct gedeeld met de personeelsregistratie. Zo heeft u gelijk een overzicht van het aantal uren dat een bepaalde werkgever heeft gewerkt, of dat deze persoon nog aan vakantie over heeft.

Meer weten over onze tijdregistratie software?

Als u meer wilt weten over onze software, dan raden we u aan om hier gewoon eens contact over op te nemen met ons. We beantwoorden al uw vragen en kunnen u adviseren welke modules het beste bij uw bedrijf passen. Onze modules uitproberen voor een bepaalde proefperiode kan natuurlijk ook. U heeft dan een maand de tijd om te bekijken of Offective het pakket voor u is. U kunt onze tijdsregistratie software ook langer uitproberen. Beginnend ondernemers en ZZP-ers mogen een jaar gratis met onze software voor tijdregistratie aan de slag, evenals met onze andere modules.