Probeer gratis

Probeer gratis

Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé totaaloplossing voor bedrijfssoftware voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle data van uw klanten op één plaats.

Online urenregistratie

 

Eenvoudige online urenregistratie

Met de online urenregistratie van Offective weet u zeker dat u een duidelijk overzicht heeft van alle uren die er gewerkt zijn. Dit is handig als u bijvoorbeeld aan een project heeft gewerkt en aan uw opdrachtgever door moet geven hoeveel uren er in totaal zijn ingestoken. U registreert alle uren heel eenvoudig met een computer, of via de app die wij voor Android en iOS hebben ontwikkeld. We raden u aan om eens een urenregistratie online te proberen met Offective. Wij bieden u de mogelijkheid aan om ons pakket namelijk een maand lang gratis te proberen. Na afloop van deze proefperiode weet u straks zeker of het pakket helemaal aan uw eisen voldoet. Bij Offective heeft u naast de online urenregistratie ook nog tien andere modules tot uw beschikking.

Urenregistratie online

Bij Offective hebben we ons best gedaan ons pakket zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Dit houdt in dat u bij ons weinig gebruik hoeft te maken van de handleiding. We zullen het u zelfs zo zeggen: als u veel van de handleiding gebruik moet maken dan hebben we iets niet goed gedaan! Onze software is dusdanig intuïtief dat u geen moeite zult hebben met het invoeren van het gewerkte aantal uren. Heeft u toch een vraag over een bepaalde functie, dan belt u gewoon even met onze professionele helpdesk. We hebben daarnaast ook een aantal handige hulpvideo’s voor u klaarstaan. Deze zullen u verder helpen, en u een goede indruk geven van wat een module allemaal kan.

Alles voor uw urenregistratie

Het bijhouden van een goede urenregistratie is belangrijk voor ieder bedrijf. Vandaar ook dat we u adviseren om eens goed naar ons pakket te krijgen. De module voor urenregistratie werkt perfect samen met de andere modules binnen ons pakket. Informatie die u binnen de ene module invoert wordt ook gelijk overgezet naar alle relevante modules die u ook in gebruik heeft. De uren die iemand heeft gewerkt worden zo bijvoorbeeld direct aangevuld in het personeelsdossier.