Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Online boekhoudprogramma

 

Aan de slag met een online boekhoudprogramma

Heeft u wel eens overwogen om een online boekhoudprogramma te gaan gebruiken? Dit brengt een groot aantal voordelen met zich mee. U hoeft om te beginnen niks te installeren op uw computer. Daarnaast heeft u overal waar een Internetaansluiting is toegang tot uw online boekhoudprogramma’s en gegevens. Offective is een boekhoudprogramma dat online werkt en dat nog wat extra voordelen heeft. Offective is namelijk een pakket dat bestaat uit elf verschillende modules. Zo heeft u niet alleen de beschikking over een boekhoudprogramma, maar ook over CRM, voorraadbeheer, facturatie, personeelsbeheer en nog veel meer. Al deze modules werken binnen Offective met elkaar samen.

Een boekhoudprogramma online gebruiken

Met de software van Offective heeft u de beschikking over een professioneel pakket dat constant up to date wordt gehouden. Geen gedoe met het installeren van updates, dat wordt door ons allemaal online geregeld. De gegevens van uw boekhouding staan veilig in de cloud, klaar om overal waar u maar wilt door u bekeken te worden. Met ons online boekhoudprogramma wordt het u mogelijk gemaakt om bepaalde taken te automatiseren. Er worden bijvoorbeeld incasso- en betaalbestanden gegenereerd voor openstaande facturen. Maar u kunt ook uw bankgegevens laten matchen met onze software. Heeft u een accountant? Dan kan deze eenvoudig met u meekijken of mutaties voor u uitvoeren. Wij proberen u met onze online boekhoudprogramma’s alles zo makkelijk mogelijk te maken. Onze software wordt dan ook geprezen voor zowel de veelzijdigheid als het gebruiksgemak.

Ons boekhoudprogramma online gratis gebruiken

Wilt u meer weten over Offective en wat voor mogelijkheden u allemaal heeft met onze software? Neem dan vandaag nog contact op met ons. We beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u graag alles over ons pakket. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de software gratis uit te proberen. Iedereen mag een maand lang gratis met Offective aan de slag en dan alle verschillende modules onbeperkt gebruiken. Bent u een startend ondernemer of ZZP-er? Dan kunt u zelfs een jaar lang met Offective aan de slag. U krijgt dan een goed beeld van de kracht en het gebruiksgemak van Offective.