Online urenregistratie

Online uren registreren, urenregistratie voor maximaal overzicht in gewerkte uren, overwerk en afwezigheid.

Inzicht

U als ‘urenmanager’ hebt met Offective altijd duidelijkheid. Zo heeft u zicht op gewerkte uren, overwerk en afwezigheid van het personeel.

Duidelijkheid

Genereer automatisch de specificatie bij de digitale factuur voor duidelijkheid naar uw opdrachtgevers.

App

De urenregistratiemodule is ook beschikbaar binnen de Android en iPhone app. Zo kunt u overal snel en efficient uw uren te registreren.

Geïntegreerd

De urenregistratiemodule integreert naadloos met de personeel- en projectenmodule. De uren zijn zo altijd te herleiden.

Urenregistratie software van Offective, snel uren registreren via de app

Offective is uitermate interessant voor organisaties die uren moeten verantwoorden per product of project.
Uren registreren doet u eenvoudig en efficient met Offective. De module ‘uren’ in het kort:

 • U kunt direct factureren!
 • Direct online uw uren registreren
 • Uren registreren per project en met de app
 • Overzicht van gewerkte uren, afwezige uren en overwerk uren
 • Verschillende mogelijkheden van weergave voor manager en medewerker
 • De medewerker ziet zijn eigen uren, de manager heeft zicht op alle medewerkers
 • Mogelijkheden voor automatische urenregistratie in combinatie met de projectenmodule
 • Rapportages en export over inzet, facturabel percentage, urenmedewerkers en overwerk

urenregistratie software Offective

Mobiele app

Het registreren van uren is een typisch voorbeeld van een ‘tussendoor’ taak. Dat is voor Offective een reden om de urenregistratie module op te nemen in een app. De app is geschikt voor Apple en Android apparaten. U kunt de app downloaden in de Google Play store of de App Store. De app biedt dezelfde functionaliteiten als de urenregistratie webversie. Medewerkers kunnen met de app eenvoudig urenregistraties toevoegen

De mogelijkheden van de dienstregeling

Met de urenregistratie software van Offective, kunt u uw eigen dienstregeling inrichten. Zo kunt u gewerkte uren in de avond of het weekend anders vergoeden. Met Offective kunt u de overwerkregeling afstemmen op de werkwijze die van toepassing is op uw organisatie. Nadat de dienstregeling is ingesteld, kunt u een rapportage draaien. Deze rapportage geeft u een overzicht van de gemaakte (over)uren per persoon voor de gekozen periode. Deze informatie kunt u gebruiken voor de variabele beloning.

urenregistratie app

Probeer Offective gratis uit?

Offective is overtuigd van de kracht van de bedrijfssoftware. Offective is de totaaloplossing voor uw administratie. De modules zijn volledig op elkaar afgestemd, maar ook afzonderlijk af te nemen. Wilt u het gemak van Offective zelf ervaren? Neem dan een gratis proefaccount. Als proefklant kunt u alle modules 30 dagen gratis uitproberen. U zit nergens aan vast en wordt nergens toe verplicht. Na de proefperiode is het aan u om te besluiten wat u doet.

Reageren niet mogelijk.

Veel gestelde vragen Offective module uren

 • Uren
Alles uitklappen | Alles inklappen
 • Ik registreer liever mijn uren in Excel! Dat kan toch ook?
   

  Wanneer u met ondernemen start, is de keuze snel gemaakt. Microsoft Excel is standaard geïnstalleerd op uw computer en met een beetje getouwtrek zijn de uren zó geregistreerd. Of niet?

  Veel Offective gebruikers geven aan begonnen te zijn in Excel. Maar met Excel lopen ze vaak tegen een muur. Excel heeft vele beperkingen ten opzichte van de urenregistratie software van Offective. Het moet synchroon lopen, het moet door een medewerker ingevuld worden, het moet consistent weergegeven worden enzovoorts. Niet echt efficiënt en professioneel.

  Met de urenregistratie module van Offective kunt u zeer eenvoudig voor een laag bedrag per maand uw eigen uren en/of de uren van uw medewerkers te beheren. Hierbij zit ook het gebruik van de urenregistratie app en de helpdesk inbegrepen. U kunt Offective 30 dagen geheel vrijblijvend uitproberen.

 • Is er een urenregistratie app?
   

  Offective heeft een app voor zowel Android, iPhone als iPad. Met deze app kunnen gebruikers (waar minimaal urenmedewerker aanstaat) hun uren registreren. Het gebruik van de app zit inbegrepen bij uw Offective abonnement en kost u niets extra.

 • Wat kost urenregistratie software?
   

  U kunt vanaf €1,90 tot €3,20 per gebruiker per maand gebruikmaken van de module 'urenregistratie'.

 • Wat kun je met de urenregistratie module van Offective?
   

  Ondernemers kunnen de urenregistratie van Offective gebruiken om grip op gewerkte uren te herpakken. Zet gemakkelijk uw uren klaar en verwerk ze waar en wanneer het u uit komt. Heeft u medewerkers waarvoor u de uren moet registeren of medewerkers die dat zelf moeten kunnen doen? Dat is geen probleem met Offective. Per medewerker maakt u een urenmedewerker account aan. Voor een laag bedrag per maand zijn zij instaat om na afloop van ieder karwei de eigen uren te registreren. Dit kan u per maand veel tijd schelen. Het gebruik van Offective bespaart u veel tijd die u beter aan de kernactiviteiten van uw bedrijf kunt besteden.


Naast de vragen met betrekking tot uren hebben wij ook een algemene FAQ pagina.