Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Samenwerken met de administratie en accountantskantoor module

Met de administratiekantoor- en accountants module van Offective heeft u een eigen dashboard. Daarmee kunt u meekijken in administraties van uw klanten. Per gebruiker / medewerker (aparte inlog) worden maandelijks vaste kosten in rekening gebracht van €13,20 (excl. BTW). Ook kunt u tegen lage maandelijkse kosten van €1,60 (per administratie) in-house administraties administreren.

 

 

Lage kosten

Voor lage maandelijkse kosten kunt u uw klanten de beste service bieden. Onbeperkt en ongelimiteerd data opslag en gebruik.

Overzicht

Optimaal overzicht door eenvoudig switchen tussen administraties van gekoppelde klanten vanuit één account en uw eigen dashboard.

Samen

Laat uw klanten meekijken in hun eigen administratie of taken overnemen zoals bijvoorbeeld facturatie.

Automatisch

Meer en meer functionaliteiten worden vrijgegeven voor accountants om zoveel mogelijk werkzaamheden te automatiseren.

Accountants & Administratiekantoor module

Als er voor accountants en administratiekantoren één ding belangrijk is, dan is dat wel efficiëntie en automatisering. Een efficiënt systeem bespaart veel tijd en geld. Het dashboard is een voorbeeld van die efficiëntie. Op het dashboard worden alle aan uw kantoor gekoppelde administraties getoond. Vanaf het dashboard kunt u snel en eenvoudig wisselen tussen klanten en administraties. Vanuit uw account switcht u snel van de ene naar de andere klant. Of van het ene naar het andere boekjaar.

 

Genereer standaardrapportages voor uw klanten

Offective heeft geavanceerde rapportage-mogelijkheden. Er kunnen verschillende rapportages met een enkele muisklik worden gegenereerd. Van een kolommenbalans tot auditfile. Al deze rapportages zijn in een handomdraai gemaakt.

Offective is één van de snelst groeiende boekhoudpakketten in Nederland. U als administratiekantoor of accountantskantoor kunt daar uw voordeel uit halen. Twijfel daarom niet en sluit aan! Indien uw kantoor aangesloten is, zullen wij uw kantoor promoten onder de Offective gebruikers. U kunt de module 30 dagen gratis proberen. Na deze maand kunt u besluiten om uw account om te zetten naar klant. Als u besluit om niet met Offective te gaan werken, zit u nergens aan vast. De kosten per maand bedragen voor een gekoppelde of in-house administratie slechts €1,60 per maand. Per kantoorgebruiker of medewerker (ofwel inlog-account) worden maandelijks €13,20 (vaste kosten) in rekening gebracht.

*De vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

 

Administratie of accountantskantoor

Offective biedt u vele mogelijkheden. Met de administratie en accountantskantoor module van Offective kunt u:

 • Nieuwe administraties aanmaken en koppelen aan een relatie
 • Per administratie medewerkers autoriseren
 • Met uw relatie meekijken en ‘op afstand’ mutaties doen
 • 24/7 bij uw administratie, de applicatie is volledig in de cloud
 • Externe administraties koppelen
 • Medewerkers een eigen dashboard laten configureren
 • Een maand gratis de module uitproberen
 • Na aanmelding, kunt u direct aan de slag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Offective? Bekijk dan eens het overzicht van alle Offective modules. Wilt u meer informatie over de administratiesoftware? Ga dan snel naar de pagina over financiële administratie.

Reageren niet mogelijk.

Veel gestelde vragen Offective module Administratiekantoor

 • Administratiekantoor
Alles uitklappen | Alles inklappen
 • Hoe kan ik mijn klant koppelen aan mijn administratie kantoor omgeving?
   

  U kunt als volgt een klant koppelen in uw administratie omgeving:

  • Ga in Offective naar 'administratie dashboard'
  • Daar ziet u uw unieke 'administratiekantoor code'
   Deze is code 'dikgedrukt' en bestaat uit een code van 4 keer 4 cijfers
  • Voer deze code bij u relatie in onder 'beheer' | 'bedrijven (administraties)' en dan de administratie waartoe zij u willen machtigen
 • Ik ben een boekhouder / accountant en mijn klant heeft een eigen administratie bij Offective, kan ik meekijken?
   

  Jazeker, een administratiekantoor kan een speciale administratiekantoor account aanmaken. Met de unieke code die u krijgt kunt u aan uw klant gekoppeld kan worden. Voor meer informatie of een gratis proefaccount, gaat u naar de administratiekantoor pagina

 • Ik zou graag module … in mijn inhouse administratie gebruiken, kan dit?
   

  Als administratiekantoor heeft u toegang tot modules die relevant zijn voor het beheren van een financiële administratie zoals de module boekhouding. Indien u Offective volledig zou willen gebruiken, dan dient u zich als eindgebruiker te registreren. Zie daarvoor de actuele Offective prijslijst.

 • Is het mogelijk een inhouse administratie te voeren?
   

  U kunt vanuit uw administratiekantoor omgeving een inhouse administratie toevoegen waarin u de boekhouding van een relatie kan voeren.


Naast de vragen met betrekking tot Administratiekantoor hebben wij ook een algemene FAQ pagina.