Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Release notes 2.1.9

In deze release note informeren we u over de inhoud van de nieuwe software release 2.1.9, vrijgegeven op woensdag 2 maart 2016 en houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Wijzigingen in Offective applicatie 2.1.9

 

Op hoofdlijnen zijn de volgende zaken vrijgegeven:

 

Projecten

Er zijn meerdere verbeteringen doorgevoerd in deze module. Met name bij het gebruik van labels in de projectfasering zijn nieuwe mogelijkheden. Ook is de schermindeling en snelheid bij gebruik verbeterd.

 

Templates

De functionaliteit van zowel het gebruik van hyperlinks in templates en/of e-mails vanuit de applicatie als het koppelen van een hyperlink aan een afbeelding is verbeterd.

 

Sales

Vanuit een opportunity kan nu een offerte worden aangemaakt. Ook kunnen er meerdere offertes aan een opportunity worden gekoppeld. Verder is de routing en werkwijze van ‘offerte’ naar ‘opportunity’ en vice versa verbeterd.

 

Klant specifiek

Voor veel gebruikers zijn er specifieke verbeteringen uitgevoerd. Indien het op u van toepassing is krijgt u hiervan persoonlijk bericht.

 

Monitoring

Het komt wel eens voor dat een gebruiker een onduidelijke foutmelding krijgt of dat het systeem ernstig wordt vertraagd. Inmiddels hebben wij een monitoringsmodule geïntroduceerd waar we dit soort kwesties monitoren, reproduceren en vervolgens verhelpen en/of verbeteren.

 

Nieuws

Eerder hebben wij u al geïnformeerd over de ontwikkeling van een SBR koppeling en UBL implementatie. Ook hebben we u verteld dat Offective binnenkort volledig responsive wordt. Om u alvast een voorproefje te geven kunt u in deze e-mail zien hoe de applicatie er uit zal komen te zien. Een van de belangrijkste veranderingen is dat de menu’s aan de linkerkant komen te staan.

 

dashboard1 (002)

 

 

dashboard2

 

 

crm

 

Hulp en/of uitleg nodig bij het gebruik van onze applicatie? Bekijk hier onze online hulpvideo’s!

Reageren niet mogelijk.