Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Release notes 2.1.3

Nieuws

In deze nieuwsbrief informeren we u over de inhoud van de nieuwe release 2.1.3, vrijgegeven op 09-09-2015, en houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

In vergelijking met wat u gewend bent deze release wat minder nieuwe ontwikkelingen. Momenteel ontwikkelen we een inkooporder administratie module, deze gaat onderdeel uitmaken van de producten module, we proberen ons hierop te focussen en verwachten deze uitbreiding op de producten module binnen 2 weken voor u beschikbaar te hebben.

 

Wijzigingen in Offective applicatie 2.1.3

Registreer nu voor een gratis proefaccount van 30 dagen! Op hoofdlijnen zijn de volgende zaken vrijgegeven:

Boekhouding > automatische incasso

  • De incasso module is verbeterd er worden nu verschillende incasso batches aangemaakt bij frst of rcur incasso’s. Voor de gebruiker die hier gebruik van maakt weet waar we het nu over hebben en is dit een zeer fraaie verbetering.
  • De foutcontrole is verder verbeterd, incidenteel was de controle te strikt waardoor onterechte foutmeldingen konden ontstaan.
  • Inkoopdagboek > controle tabblad > kolom grootboekrekening toegevoegd.

Beheer > templates

  • Tokens van eigen vrije velden werken nu ook weer op de templates.

Producten

  • De producten grafiek op het producten dashboard had een foutieve weergave, dit is nu verbeterd, ook kunnen bij de grafiek instellingen (rechts boven in de grafiek) producten worden uitgesloten.

Personeel > vrije dagen beheer

  • Schermindeling verder verbeterd

Algemeen

  • Meerdere kleine zaken/verbeteringen zijn in de release live gekomen.

Met dank aan onze gebruikers voor de zo belangrijke opmerkingen en input! Zo bouwen wij samen met u verder aan een perfecte applicatie met maximaal gebruikersgemak!

 

Reageren niet mogelijk.