Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Nieuwsbrief September 2017

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de updates die recent zijn doorgevoerd in de applicatie. Een aantal verbeteringen zijn doorgevoerd op verzoek van gebruikers. Zij zijn hier reeds over geïnformeerd.Wij hopen hiermee weer veel van onze gebruikers van dienst te zijn geweest.

Wij hebben u als gebruiker nog veel harder nodig! Uw mening en beoordeling is voor ons ontzettend belangrijk. Samen met u als gebruiker willen we vooruit kijken! Wij waarderen het bijzonder als u een review wilt schrijven.
 

Recente wijzigingen in Offective

   • Meerdere uitbreidingen voor wat betreft de API op verzoek van gebruikers. De documentatie is bijgewerkt.
   • In CRM kan nu bij de relatie in het tabblad communicatie, een standaard template worden gekozen voor de factuur, offerte en de orderbevestiging. Bij het maken van een document hoef dan niet meer een template gekozen te worden indien dit correct is geconfigureerd.
   • Vanuit CRM kunnen nu klanten kaarten en etiketten worden gegenereerd. Bekijk de hulpvideo.
   • Bij het inlezen van een UBL kwam regelmatig een BTW melding voor wat betreft de BTW, dit proces is verbeterd.
   • Er is een begin gemaakt om de gebruiksvriendelijkheid en de overzichten in de module personeel, vrije dagen beheer en uren registratie voor manager en medewerker te verbeteren. Deze verbeterslag zullen we de komende 2 weken afronden.
   • Het rekenproces bij veelvuldig gebruik van verzamelproducten met veel subproducten is enorm verbeterd en nu sneller.
   • Er zijn wat verbeteringen doorgevoerd bij de ICP aangifte zodat deze minder foutgevoelig is en aangiftes minder vaak worden afgekeurd.
   • Een fout in de marge berekening bij creditfacturen is verholpen.
   • De foutcontrole in de boekhouding is gewijzigd, vooral indien voorraadwaarde activering aan stond ontstonden fouten, dit is nu verbeterd.
   • De performance van de applicatie is een continue proces, ook hier zijn er weer applicatie breed verbeteringen doorgevoerd.

Vooraankondiging prijswijziging per 01-01-2018

Vanwege stijgende kosten voor wat betreft hosting, opslag en ontwikkeling zijn wij genoodzaakt om de prijzen voor het gebruik van Offective per 01-01-2018 zeer beperkt te verhogen. Hierdoor kunnen we mede blijven ontwikkelen en de applicatie steeds verder verbeteren. Klik hier voor de nieuwe prijzen.

 

Hulpvideo’s

Van verschillende nieuwe ontwikkelingen hebben we hulpvideo’s gemaakt. Klik hier voor het YouTube kanaal van Offective. Heeft u behoefte aan hulpvideo’s over bepaalde onderwerpen laat het ons weten via de helpdesk.

Reageren niet mogelijk.