Mijnwebwinkel

Offective & Mijnwebwinkel €7,60

Offective is de leverancier van online software (cloud), het is compleet en betaalbaar en staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. De software is mede speciaal ontwikkeld voor de eenmanszaken, ZZP-ers, de MKB-bedrijven en voor iedereen die een webshop heeft.

Met de koppeling tussen Mijnwebwinkel en Offective worden alle opdrachten uit mijnwebwinkel automatisch verwerkt in uw online Offective administratie. Het dubbele invoeren van uw administratie behoort hiermee tot het verleden.

  • “Met Mijnwebwinkel maak je gemakkelijk je eigen webshop. Alle functies die je nodig hebt, altijd gratis”.
  • “Wij geloven dat een webwinkel voor iedereen bereikbaar moet zijn. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we dan ook maar één doel: iedereen voorzien van een eigen, succesvolle webwinkel”.

U kunt nu 30 dagen dit gratis uitproberen door onderstaand te registreren, hierna ontvangt u de inlog gegevens. Voor slechts €7,60 per maand beschikt u over een compleet licentiemodel met daarin o.a. het boekhoudpakket, zonder limieten op bijvoorbeeld het aantal facturen of boekingen.

Enkele modules zoals Samenwerken, Beheer en Financieel dashboard zijn gratis bij voornoemde licentie model inbegrepen. Voor slechts €3,20 per maand kunt u opschalen naar een zeer uitgebreid CRM systeem.

Probeer gratis