Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Financiële administratie met administratieprogramma Offective

Bent u een startende ondernemer? Offective heeft een speciale actie voor starters! Het is belangrijk dat een starter zijn financiële administratie vanaf de start op orde heeft. Offective biedt starters die mogelijkheid. Beginnende ondernemers kunnen direct starten met het online administratieprogramma van Offective. Zo heeft een starter het eerste jaar geen kosten voor een degelijk programma voor de financiële administratie. Nu één jaar GRATIS gebruik! Klik hier voor de actie

Denkt u na om over te stappen naar een online administratiepakket? Wilt u uw financiële administratie naar een online administratie overzetten? Op deze pagina vindt u informatie over de voor- en nadelen van het overstappen naar complete online bedrijfssoftware!

Dashboard financiële administratie

Heeft u vragen?

Heeft u vragen met betrekking tot de financiële administratie? Maakt u gebruik van administratiesoftware en wilt u overstappen? Of heeft u andere vragen? Bekijk dan eens onze veelgestelde vragen of onze instructiefilmpjes. Uiteraard kunt u ook contact opnemen, zie daarvoor de contactpagina.

 

Financiële administratie, veilig in de cloud

Wellicht bent u nog niet helemaal overtuigd van het ‘werken in de cloud’. Maar online werken heeft veel voordelen ten opzichte van ‘offline’ software. Zo gaat uw financiële administratie niet verloren bij een brand of inbraak. Ook raakt u uw gegevens niet kwijt bij schade of een calamiteit! Met Offective hoeft u zich geen zorgen te maken of uw computer de software aan kan. U hoeft u niet druk te maken om eventuele updates die u moet ‘kopen’. Een ander niet onbelangrijk punt is dat u met meerdere gebruikers tegelijk bij uw administratie kunt. Zo heeft u altijd en overal een actueel inzicht in uw administratie. En niet onbelangrijk: met Offective heeft u geen last van grote investeringen voor nieuwe hardware.

  • Online administratieprogramma
  • Back-up is goed geregeld
  • Geen hoge kosten voor hardware
  • 24/7 overal veilig bereikbaar

Dashboard boekhouding

De applicatie van Offective is ontwikkelt met de meest vernieuwende Mendix techniek. Mendix is leverancier van het platform waarop Offective is ontwikkeld. Mendix is de legodoos waar de administratieve software van Offective mee is gebouwd.

 

 

Partnership Mendix

Mendix is al jarenlang één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De software-leverancier past de nieuwste technieken toe. Offective is er dan ook trots op partner van Mendix te zijn. Met dit partnership biedt Offective haar klanten naast een abonnement op administratiesoftware ook een abonnement op innovatie.

Met Offective uw eigen online administratieprogramma

Één van de voordelen van het online administratieprogramma van Offective is de benoemde partnership. Wij zijn open en transparant voor wat betreft de veiligheid van de applicatie.

Offective is:

  • Geschikt voor elke branche
  • Geschikt voor elke ondernemer
  • Geschikt voor elke bedrijfsvorm
  • Geschikt voor elke locatie

Van uw complete administratie wordt 3 maal per dag een back-up gemaakt. Ook kunt u eenvoudig een auditfile genereren. Een audit-file bevat alle financiële data van een administratie en voldoet aan de Nederlandse standaard. U kunt het bestand eenvoudig downloaden en bewaren of zelfs gebruiken om over te stappen. De meeste aanbieders van administratieprogramma’s kunnen het bestand importeren. Zo verliest u zelfs bij een overstap geen data.

Dashboard financiële administratie inkoopmutaties

Los van de veiligheid is de hardware ook een belangrijk issue. Voor uw online administratie heeft Offective deze zorg uitbesteed aan partner Mendix. De hardware wordt 24/7 gemonitord, afwijkingen worden direct geregistreerd.

Elke hardware kan echter problemen opleveren en is op een gegeven moment aan vervanging of uitbreiding toe. Ook moet updates live geplaatst worden. Wij garanderen geen 100% up-time. De gemiddelde uitval op jaarbasis is totaal niet meer dan 60 minuten. Wij streven er naar om onderhoud aan de servers uit te voeren op momenten wanneer de minste gebruikers actief zijn.

Makkelijk werken met de online administratie software van Offective

Met Offective bieden wij de gebruiker veel mogelijkheden die passen in 95% van de branches. De gebruiker kan het administratiepakket naar eigen wens inrichten. Op elk moment kunt u modules aan- of uitzetten. Er worden veel vrijheden geboden door het aanmaken en autoriseren van administraties en gebruikers. Binnen één account kunt u zelfs van meerdere bedrijven tegelijk de administratie regelen en wisselen van het ene naar het andere bedrijf.

De beschikbare modules hebben elk hun eigen charmes en mogelijkheden. De software is intelligent opgebouwd waar u van kunt profiteren. De applicatie is bijzonder gebruiksvriendelijk, de interface is fris en overzichtelijk. Binnen de applicatie staat uw klant centraal. De modules CRM systeem en verkoop zijn dan ook twee belangrijke en doorontwikkelde modules met bijzonder veel mogelijkheden.

Wilt u Offective gratis uitproberen?

Probeer Offective gratis met een proefaccount van 30 dagen! Registreer direct zodat u kunt starten met uw eigen financiële administratie. Starters zelfs een jaar gratis uitproberen!

 

Financiële administratie

Wilt u ook uw financiële administratie op een efficiënte en eenvoudige manier kunnen bijhouden? Dan bent u bij Offective zeker aan het goede adres. Wij hebben namelijk vanuit de visie van de ondernemer software ontwikkeld om de financiële administratie eenvoudiger te maken. Hierbij zijn de systemen niet onnodig ingewikkeld, maar kunt u toch alle mogelijkheden gebruiken die u wenst. Wij streven er bij al onze producten naar dat deze te gebruiken zijn zonder handleiding, voor zowel de ervaren systeemgebruiker als voor de ondernemer die hier nog geen ervaring mee heeft. Wij zijn van mening dat een systeem voor financiële administratie tijd op moet leveren zonder dat er eerst veel tijd geïnvesteerd moet worden. Komt u er toch even niet uit? Dan staan er voor u diverse instructievideo’s klaar of helpt onze helpdesk u graag bij het oplossen van uw probleem.

Een goed en simpel systeem voor financiële administratie

Als ondernemer wilt u uw financiële administratie goed, maar ook zo snel mogelijk kunnen realiseren. Veel systemen die u hiervoor kunt vinden zijn onnodig ingewikkeld en kosten de ondernemers veel tijd om hiermee bekend te raken. Bij Offective hebben wij echter een systeem ontwikkeld voor uw financiële administratie dat eenvoudig te begrijpen is en toch alle aspecten bevat die u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld naast uw financiële administratie ook relatiebeheer of productbeheer in het systeem overzichtelijk maken? Dan kunt u deze losse modules hieraan toevoegen, voor een totaal beeld van de organisatie. In totaal kunt u bij ons met de 11 modules altijd een volledig pakket samenstellen zonder dat u hierbij onderdelen hoeft af te nemen waar u geen gebruik van maakt. Dit maakt dat het gebruik van de systemen van Offective niet alleen zeer efficiënt is, maar ook geld bespaart omdat u immers niet betaalt voor functionaliteiten waar u geen gebruik van maakt.

Heeft u nog vragen?

Bij Offective streven wij niet alleen naar gebruiksvriendelijke producten voor bijvoorbeeld uw financiële administratie, maar willen wij onze klanten ook graag helpen bij vragen over de diverse modules of functionaliteiten van de systemen. U kunt onze experts eenvoudig bereiken door te bellen naar +31 (0)85 225 00 39 of door te mailen naar helpdesk@offective.nl. Wilt u de systemen eerst zelf testen voordat u beslist of dit voor uw bedrijf uitkomst biedt? Dan kunt u al onze systemen 30 dagen gratis op proef nemen. Zo kunt u zelf het gemak en de effectiviteit van Offective ervaren, zonder extra kosten.