Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Facturatieprogramma

 

Aan de slag met een online facturatieprogramma

Het is voor elk bedrijf belangrijk om met goede software te werken. Het is daarbij niet altijd even makkelijk om de juiste software te vinden. Voor het doen van uw facturatie raden wij u aan om Offective te gebruiken. Wij hebben een pakker bedrijfssoftware voor u samengesteld waarmee u direct eenvoudig aan de slag kunt gaan. Naast facturatieprogramma’s heeft u hierbij de beschikking over vele andere functionaliteiten. Denk daarbij aan CRM, boekhouden, projectmanagement, voorraadbeheer en nog veel meer. In totaal bevat ons softwarepakket 11 verschillende modules. Deze kunt u allemaal online gebruiken, ook het uitschrijven en verzenden van facturen doet u zodoende heel eenvoudig online.

Een perfect programma voor facturatie

Met het facturatieprogramma van Offective heeft u uitgebreide mogelijkheden. Het integreert daarnaast ook nog eens heel eenvoudig met de andere modules binnen ons pakket. We hebben het daarbij over de modules CRM, voorraad en boekhouding. Stuurt u een factuur naar een bepaalde klant, dan wordt dit automatisch aangevuld in het CRM, wordt de voorraad aangepast en ook de boekhouding bijgewerkt. Dit allemaal zonder dat u daar verder ook maar iets voor hoeft te doen. Het is simpel om een factuur te schrijven en te versturen, maar ook om een template te maken. Deze past u simpel aan uw bedrijfsstijl aan, zodat uw klanten direct zien waar de factuur vandaan komt.

Meer weten over ons programma voor facturatie?

Met Offective kunt u eenvoudig online aan de slag met uw boekhouding. Wij hebben de software bij elkaar staan waar u wat aan heeft. Per slot van rekening hebben we nu vele jaren gewerkt aan de ontwikkeling van onze programma’s. We willen dat onze software zo goed mogelijk werkt, maar ook dat u er zo snel en eenvoudig mogelijk mee kunt werken. Ons streven is dat u ook onze facturatieprogramma’s gebruikt zonder dat het verder nodig is om de handleiding te raadplegen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Offective, of over de gratis proefperiode? Neem dan vrijblijvend een keer contact met ons op, of neem een kijkje op de overige pagina’s van onze website.