Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Eenvoudig boekhoudprogramma

 

Een eenvoudig boekhoudprogramma voor iedereen

Bent u op zoek naar een eenvoudig boekhoudprogramma dat iedereen kan gebruiken? Misschien heeft u een eenmanszaak en zit u er niet op te wachten om elke dag veel tijd aan uw boekhouding kwijt te zijn. Met Offective heeft u een boekhoudprogramma dat eenvoudig is tot uw beschikking. Onze software is dusdanig ontworpen dat iedereen er snel en simpel mee kan werken. We hebben ons ten doel gesteld om onze software dusdanig eenvoudig te maken dat u eigenlijk geen handleiding nodig heeft. Gewoon beginnen en alles wijst zich vanzelf. Uiteraard hebben we wel een professionele helpdesk voor u klaarstaan, alsmede een selectie handige hulpvideo’s over ons pakket.

Boekhoudprogramma’s eenvoudig bedienen

Met Offective heeft u een pakket tot uw beschikking waar u eenvoudig mee aan de slag gaat. Een eenvoudig boekhoudprogramma, maar ook veel meer dan dat. Binnen Offective vindt u namelijk in totaal 11 modules, welke een compleet pakket bedrijfssoftware vertegenwoordigen. Naast een module voor boekhouden vindt u bij ons ook een module voor CRM, voorraadbeheer, project management, facturatie en meer. De modules zijn apart te gebruiken, maar ze werken ook perfect samen. Informatie die u in de ene module invoert wordt ook automatisch verwerkt in andere modules die relevant zijn. Zo wordt het bijhouden van uw administratie wel heel erg makkelijk gemaakt!

Een boekhoudprogramma dat eenvoudig is

Wilt u eerst wel eens overtuigd worden van de eenvoud van ons programma? Neem dan gewoon eens een kijkje op onze website. Hier vindt u namelijk de mogelijkheid om ons pakket op proef te gebruiken. U hoeft hiervoor niks te installeren, alles werkt bij Offective online. Dat is handig: ook al uw gegevens worden in de cloud opgeslagen, zodat u er overal ter wereld beschikking over heeft. We vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden van ons pakket. U kunt hier altijd contact met ons over opnemen.