Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

CRM systeem

 

Eenvoudig online uw CRM systeem bijhouden

Bent u op zoek naar een systeem waarmee u eenvoudig uw Customer Relationship Management bij kunt houden? Voor een CRM systeem dat u overal kunt gebruiken en waar u geen ingewikkelde handleiding voor hoeft door te ploegen, bent u bij Offective aan het juiste adres. Offective is een online suite bedrijfssoftware, die uit een elftal verschillende modules bestaat. Met de relatiebeheer module kunt u eenvoudig alle gegevens van uw klant bij elkaar leggen. Dit is handig als u bijvoorbeeld bepaalde klanten zoekt die aan een aantal criteria voldoen. Zo kunt u uw promotionele activiteiten zoveel mogelijk optimaliseren. Ons systeem voor CMR wordt gewaardeerd door onze gebruikers, die hiermee een gebruiksvriendelijke methode binnen handbereik hebben.

CRM systemen

Offective is een bedrijf dat een eigen pakket bedrijfssoftware op de markt heeft gebracht. Dit pakket bestaat uit 11 verschillende modules, die u een geheel compleet pakket aan diensten aanbieden. U kunt daarbij onder andere denken aan een CRM systeem, maar ook aan boekhouding, voorraadbeheer, facturatie, verkoop, urenregistratie, personeelsbeheer en taakbeheer. U heeft de mogelijkheid om al deze modules te gebruiken, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om slechts een aantal modules te gebruiken. De informatie is altijd uitwisselbaar tussen de verschillende modules, waar bij komt dat u dan alle informatie over uw klanten op een enkele plek heeft staan. Niet onbelangrijk: ons systeem werkt geheel in de cloud, u kunt dan ook overal met een Internet verbinding bij de informatie!

CRM Systemen van Offective

Ons systeem voor CRM werkt zeer eenvoudig. Wij hangen de filosofie aan dat een softwarepakket zo eenvoudig te gebruiken moet zijn dat een handleiding eigenlijk niet nodig is. Met andere woorden: als u vaak in de handleiding moet kijken, dan hebben wij nog werk te doen! In ieder geval raden we u aan om alle mogelijkheden van ons CRM systeem en andere modules eens goed door te nemen. U kunt ons pakket een maand lang op proef gebruiken. Voor beginnende ondernemers en ZZP-ers is het zelfs mogelijk onze software een jaar lang gratis te gebruiken. We vertellen u hier graag meer over.