Probeer gratis

Probeer gratis

Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé totaaloplossing voor bedrijfssoftware voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle data van uw klanten op één plaats.

CRM programma

 

Klantbeheer met Offective

Het beheren van uw klantenbestand, ook wel CRM genoemd, is een belangrijk onderdeel van elke bedrijfsvoering. Per slot van rekening wilt u altijd kunnen bekijken wat er binnen een relatie met een bepaalde klant actueel is. Met Offective schaft u een online pakket aan waar ook een CRM programma onderdeel van is. U kunt er voor kiezen om alleen de CRM programma’s te gebruiken, maar u heeft ook de mogelijkheid om alle elf beschikbare modules te gaan gebruiken. Uiteraard kunt u dan een flinke korting verwachten over de totaalprijs. Indien u alle verschillende modules wenst te gebruiken, dan zult u zien dat de verschillende modules perfect met elkaar samenwerken. Gegevens die u in de ene module invoert worden ook direct bijgewerkt in andere modules.

Een perfect programma voor CRM

Met Offective heeft u altijd al uw relaties klaarstaan in de cloud. Met andere woorden, u kunt uw gegevens altijd bekijken, waar u ook bent. Zolang er maar een Internetverbinding voor handen is. Bij Offective heeft u geen limiet als het gaat om de aantallen klanten die u wilt opslaan, evenmin op de dataopslag die dit vergt. Het mooie aan onze software is het feit dat uw CRM systeem dan gelijk in verbinding staat met de andere modules van Offective die u gebruikt. Zo heeft u altijd een totaal plaatje op uw scherm, zonder dat u op verschillende plekken hoeft te zoeken naar verschillende soorten gegevens. Offective kan per relatie ook snel een duidelijk financieel overzicht genereren. U kunt onze CRM module gebruiken als basis voor uw bedrijfsboekhouding en deze ook simpel uitbreiden met de andere modules binnen Offective.

Aan de slag met CRM programma’s

Offective is een pakket bedrijfssoftware waar gebruiksvriendelijkheid altijd voorop staat. Wij hebben onze software dusdanig ontworpen dat u eigenlijk helemaal geen handleiding nodig heeft. Loopt u onverhoopt toch tegen een vraag aan, dan hebben wij een professionele helpdesk klaarstaan, die u snel verder helpt. Offective is een programma voor CRM dat geheel binnen de cloud te gebruiken is. Het maakt zodoende niet uit waar u bent, u kunt bij wijze van spreken zelfs op vakantie in een zonnig land even checken of alles met een bepaalde relatie op rolletjes verloopt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met Offective? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We beantwoorden met plezier al uw vragen.