Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhoudsoftware ZZP

 

Boekhoudsoftware voor ZZP-ers

ZZP-ers hebben een groot aantal zaken om rekening mee te houden. U moet zelf achter klanten aan, het werk uitvoeren, voorraden bijhouden, uren registreren… En de boekhouding doen! Voor veel ZZP-ers is de boekhouding een klusje dat er bij hoort, maar waar mensen het liefst zo min mogelijk tijd aan besteden. Het is nu eenmaal zo dat een ZZP-er het liefst gewoon met zijn of haar werk bezig is, om zo genoeg inkomen te kunnen genereren. Offective heeft voor de administratie perfecte boekhoudsoftware voor ZZP ontwikkeld. U bent er dan altijd zeker van dat u snel uw administratieve gegevens in kunt vullen, zonder dat u hier teveel tijd aan kwijt bent.

ZZP boekhoudsoftware voor iedereen

Met Offective heeft u de keuze om alleen met de module boekhouding aan de slag te gaan, maar ook met tien andere modules. Deze modules vormen samen ons pakket. We hebben bijvoorbeeld een CRM module in petto, maar ook modules voor onder meer urenregistratie, facturatie, voorraadbeheer en meer. Het mooie aan onze boekhoudsoftware voor ZZP is het feit dat alle modules met elkaar samen werken. Als u zodoende in de ene module informatie invoert, dan worden de gegevens hiervan ook automatisch doorgevoerd in relevante andere modules. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over alle verschillende modules en de mogelijkheden die u daarmee heeft.

Gratis onze ZZP boekhoudsoftware proberen

Bij Offective vindt u alle tools die u nodig heeft om succesvol een administratie te kunnen voeren. De boekhoudingsmodule biedt u bijvoorbeeld de optie om alle info door een accountant te laten nakijken. Deze accountant kan meekijken wanneer hij wil en eventueel zelf ook aanpassingen maken. Indien u de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van Offective een keer zelf wil ervaren, dan nodigen we u van harte uit om onze software gedurende een proefperiode uit te proberen. Nieuwe ondernemers en ZZP-ers mogen ons pakket een jaar lang bekijken en zo alle voordelen van Offective ontdekken!