Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhoudprogramma ZZP

 

Een boekhoudprogramma voor ZZP-ers

Voor elke ZZP-er is het belangrijk om een goede boekhouding bij te houden. Het is om te beginnen verplicht, maar het bijhouden van een boekhouding is ook goed voor uzelf als ZZP-er. U heeft dan altijd een overzicht van wat er binnenkomt en wat er uitgaat, zodat u goed kunt bekijken of u aanpassingen moet maken. Zoekt u een boekhoudprogramma voor ZZP? Dan raden we u aan om eens Offective te bekijken. Ons programma is eigenlijk een suite die bestaat uit elf verschillende modules. Hierin vindt u onder andere een CRM-systeem, software voor voorraadbeheer en facturatie, en natuurlijk ook een boekhoudprogramma. Hiermee kunt u eenvoudig al uw financiële zaken bijhouden.

Boekhoudprogramma’s ZZP

Van een ZZP boekhoudprogramma verwacht u dat het compleet is en dat u er alles mee kunt doen wat nodig is. Maar wat bij een dergelijk programma ook heel belangrijk is: het moet gebruiksvriendelijk zijn! De boekhouding is toch niet uw kerntaak en daarom wilt u daar ook zo min mogelijk tijd aan hoeven besteden. Offective is een zeer intuïtief programma. We hebben bij de ontwikkeling van onze software geprobeerd om dit zo gebruiksvriendelijk te maken, dat u eigenlijk helemaal geen handleiding nodig heeft. Uiteraard hebben we wel een professionele helpdesk voor u klaarstaan, mocht u toch onverhoopt vragen hebben. Met Offective wordt het bijhouden van uw boekhouding heel eenvoudig.

Boekhoudprogramma voor ZZP

Bent u een beginnende ondernemer of ZZP-er? Dan mag u Offective een jaar lang gratis gebruiken. U kunt dan zelf zien dat Offective tussen de andere boekhoudprogramma’s voor ZZP zeer positief opvalt. Wij hebben gebruiksgemak zeer hoog in het vaandel staan, daarnaast is ons programma helemaal compleet te noemen. We raden u dan ook aan om eens goed te kijken wat ons programma allemaal inhoudt. We vertellen u hier persoonlijk ook graag meer over. Neem met al uw vragen dan ook gerust contact op met onze helpdesk.