Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhoudprogramma kopen

 

Een boekhoudprogramma kopen?

Bent u op zoek naar een nieuw boekhoudprogramma? Een programma voor uw boekhouding waarmee u eenvoudig de administratie voor uw bedrijf bijhoudt? Dan raden we u aan om eens naar Offective te kijken. Ons pakket is een complete oplossing op het gebied van bedrijfsadministratie. Het bestaat uit modules die perfect met elkaar samenwerken. Tot deze elf modules behoren onder andere de mogelijkheid om relaties te beheren, facturen te sturen, voorraden te beheren en project te besturen. Het boekhoudprogramma is hier ook een onderdeel van. Besluit u bij ons een boekhoudprogramma te kopen, dan kunt u zodoende ook de beschikking krijgen over de andere modules. Bij ons bepaalt u zelf welke modules u wilt gebruiken.

Boekhoudprogramma’s kopen

Bij Offective willen we graag dat u zo eenvoudig mogelijk met uw boekhoudprogramma kunt werken. Vandaar ook dat we ertoe hebben besloten om alles op gebruiksvriendelijkheid te zetten. Ons pakket moet zo makkelijk mogelijk te gebruiken zijn voor iedereen. Niet iedere ondernemer zit erop te wachten om al teveel tijd te besteden aan de administratie, ook niet iedereen heeft de mogelijkheid om hier personeel voor in dienst te nemen. Met Offective is dit ook helemaal niet nodig. Onze software werkt dusdanig snel en effectief dat het bijhouden van uw boekhouding een peulenschil is.

Ons boekhoudprogramma kopen?

Wilt u overgaan tot boekhoudprogramma’s kopen? Dan raden we u aan om eens naar Offective te kijken. Bij ons heeft u de mogelijkheid om ons hele pakket aan te schaffen, u kunt er ook voor kiezen om slechts enkele modules af te nemen. Bekijkt u welke module u denkt nodig te hebben voor uw bedrijf, of neem hiervoor contact met ons op. We bekijken graag even samen met u welke modules het beste bij uw bedrijf passen. U kunt Offective altijd uitproberen voordat u besluit tot aanschaf over te gaan. We hebben een proefperiode van een maand voor u klaarstaan. Bent u een beginnend ondernemer of ZZP-er? Dan kunt u zelfs een jaar lang gebruik maken van Offective en u overtuigen van het gemak van onze professionele software.