Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhoudpakket

 

Een volledig boekhoudpakket online

U bent voor uw bedrijf op zoek naar een goed boekhoudpakket? Een pakket voor boekhouden waar u niet teveel voor hoeft te betalen, dat gebruiksvriendelijk is en waar u ook online gebruik van kunt maken? Neemt u dan gewoon even een kijkje bij de mogelijkheden van Offective. Ons pakket is een suite aan bedrijfssoftware die bestaat uit 11 verschillende modules. Het boekhoudpakket is daar een belangrijk onderdeel van. Met de boekhoudkundige mogelijkheden van Offective kunt u eenvoudig en snel uw gehele boekhouding bijhouden. Offective is effectiever en klantvriendelijker dan andere boekhoudpakketten. U kunt gebruik maken van onze proefversie om u hier zelf van te laten overtuigen.

De voordelen van Offective

Met Offective heeft u altijd en overal toegang tot uw boekhouding. Deze wordt door ons programma namelijk geheel veilig voor u in de cloud neergezet. Als u begint met ons programma, dan ziet u gelijk een overzichtelijk, grafisch dashboard. Dit biedt u een groot aantal mogelijkheden die eenvoudig aan te spreken zijn. Zo kunt u eenvoudig bankmutaties inlezen en deze automatisch door de software laten matchen. Offective is een programma waarmee u zelfs zonder ervaring op dit gebied snel mee kunt werken. Wij streven er altijd naar om onze programma’s zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat u hier direct mee aan de slag kunt, zonder constant vast te lopen.

Gebruiksvriendelijker dan andere boekhoudpakketten

Wij willen graag dat u zo eenvoudig mogelijk met uw boekhoudpakketten aan de slag kunt. Per slot van rekening is het bijhouden van een boekhouding een klusje dat u waarschijnlijk graag zo snel mogelijk wilt klaren. Met onze software worden de gegevens uit de boekhouding ook snel verwerkt in de andere modules, net zoals relevante informatie uit de andere modules ook direct wordt doorgestuurd naar het pakket voor boekhouden. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag antwoord op al uw vragen.