Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhouding programma

 

Makkelijk boekhouden met Offective

U zoekt een boekhouding programma waarmee u snel en professioneel uw boekhouding bij kunt houden? Dan bent u nu op de juiste website aanbeland. Offective is namelijk een softwarepakket dat speciaal is ontwikkeld om online een boekhouding bij te houden. Onze software is gebruiksvriendelijk en snel onder de knie te krijgen. Sterker nog, wij hebben onze boekhouding programma’s zo ontwikkeld dat u het zonder handleiding moet kunnen gebruiken. Is er toch een onderdeel van ons programma voor boekhouding waar u het even moeilijk mee heeft, dan hebben wij een professionele helpdesk voor u klaarzitten. Zij helpen u met al uw vragen, zodat u zonder problemen weer verder kunt.

Een boekhouding programma in de cloud

Offective is een softwarepakket voor bedrijven dat geheel in de cloud werkt. Met andere woorden, u kunt onze programma’s gebruiken, overal waar u maar een Internetaansluiting heeft. Nog beter: uw gegevens zijn dan ook altijd beschikbaar. Uiteraard hebben wij een geheel beveiligde omgeving voor u gecreëerd. We raden u aan om eens te kijken op onze website naar de mogelijkheden die u met ons programma voor boekhouding heeft. Wij streven ernaar om het bijhouden van een boekhouding voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Per slot van rekening heeft u binnen uw bedrijf ook uw eigen werk en wilt u niet ook nog eens veel tijd kwijt zijn aan het bijhouden van uw financiën.

Aan de slag met Offective

Offective is een pakket dat bestaat uit elf verschillende modules. U kunt deze modules apart aanschaffen bij ons, maar u heeft ook de mogelijkheid om meerdere modules te gebruiken. Zo zult u zien dat deze modules perfect met elkaar samen werken. Informatie die u in de ene module invoert, wordt dan ook direct verwerkt in relevante andere modules. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze site, of neem gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. U kunt er ook voor kiezen om Offective voor een periode gratis te gebruiken en u zodanig te overtuigen.