Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Beste boekhoudprogramma

 

Het beste boekhoudprogramma

Er zijn heel wat verschillende boekhoudprogramma’s te krijgen. Als u op zoek bent naar een boekhoudprogramma voor uw bedrijf, dan heeft u met heel wat verschillende wensen te maken. Wilt u dat het pakket compleet is? Dat het gebruiksvriendelijk is? Wilt u het online kunnen gebruiken? Wilt u dat de gegevens die u invoert ook in de cloud aan te spreken zijn? Als u op al deze vragen met ja heeft geantwoord, dan raden we u aan om Offective eens te bekijken. Onze software is een compleet pakket met 11 verschillende modules. Het boekhouden is hier een van de modules van, we hebben onder andere ook modules voor urenregistratie, voorraadbeheer, CRM en meer. Al deze modules wisselen automatisch hun informatie met elkaar uit.

Het beste boekhoudprogramma voor uw wensen

Bij Offective vinden we dat een boekhoudprogramma gebruiksvriendelijk moet zijn en dat u hier snel uw gegevens in moet kunnen invoeren. Stel dat u een ZZP-er bent. U heeft dan een druk bestaan waarin u probeert zoveel mogelijk werk te verrichten. We kunnen ons dan goed voorstellen dat u er niet steeds op zit te wachten om ook veel tijd te moeten besteden aan uw boekhouding. Met Offective is het heel eenvoudig om snel de relevante informatie in te voeren. Sterker nog: als u van Offective ook andere modules gebruikt, dan zult u zien dat de informatie automatisch wordt uitgewisseld. Zo hoeft u zich om minder administratieve taken te bekommeren.

Nummer 1 bij de beste boekhoudprogramma’s

Als er een lijst wordt gemaakt van de beste boekhoudprogramma’s, dan zou Offective zeker in de top staan. Onze software is makkelijk te bedienen, biedt alle functies die u nodig heeft en werkt geheel online. U kunt dan ook overal ter wereld met uw administratie aan de slag. De gegevens die u invoert zijn eveneens overal aan te spreken. Wij zorgen ervoor dat alles geheel veilig in de cloud wordt opgeslagen.