Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

E-boekhouden, eboekhouden met Offective

Bent u een startende ondernemer? Nu één jaar GRATIS gebruik! Klik hier voor meer informatie

Het traditionele boekhouden heeft zijn sporen verdiend en gaat steeds meer en meer tot het verleden behoren. Vanzelf heeft elektronisch boekhouden, ook wel eboekhouden genoemd, de laatste jaren al een vlucht genomen en vind er momenteel weer een verschuiving plaats van elektronisch boekhouden(op de eigen pc) naar boekhoudingen over internet, ofwel online boekhouden! De nieuwste technieken zoals deze zich continue ontwikkelen zorgen ervoor dat er ook nieuwe programma’s en applicaties ontstaan. Offective is hiervan een goed voorbeeld! Door als enige software ontwikkelaar te werken met de Mendix ontwikkelmethodieken verwerft Offective een enorme voorsprong op alle collega’s. Zo kan Offective door deze modelgedreven methodiek heel snel ontwikkelen, maar ook voorop lopen met de techniek wat betreft applicatie en APP mogelijkheden.

De veel gebruikte term E-boekhouden is achterhaald. Verwar deze naam niet met ‘collega software leverancier’ e.Boekhouden.nl. De applicaties van Offective en e-Boekhouden.nl zijn namelijk nauwelijks met elkaar te vergelijken.

Eboekhouden is dan ook een term die een bepaalde werkwijze aan moet duiden. Internet is wereldwijd toegankelijk mits u maar beschikt over een internetverbinding. Met Offective kunt u dan ook over de hele wereld boekhouden, uw zaken regelen en uw business doen.

U kunt uw e-boekhouding altijd en overal vandaan bereiken. Het belangrijkst is natuurlijk dat u direct inzicht heeft en op elk moment kan bijsturen als dit nodig is.

Probeer nu GRATIS 30 dagen proefaccount! Klik hier om direct te starten met uw eigen administratie. Starters zelfs tot 12 maanden gratis uitproberen! Klik rechts boven op ZZP actie.

Moeilijk is het wel voor de doorsnee ondernemer om van een traditioneel lokaal ‘veilig gewaand’ systeem over te stappen naar internet boekhouden en zo uw hele organisatie over te geven aan het open en wereldwijde internet.. de cloud! Dat is een drempel (zo ervaren wij dagelijks) die moeilijk te nemen, en erg hoog is. De meeste van deze twijfelaars realiseren zich niet dat al jarenlang hetzelfde gebeurt met nog veel kwetsbaardere data namelijk uw bank gegevens (internetbankieren)! Ook dat is een gewenning geweest welke inmiddels is ingeburgerd. Wilt u met uw bedrijf klaar zijn voor de toekomst dan is het een goede keuze om nu over te stappen naar een cloud applicatie die met de door haar gebruikte methodieken klaar zijn en steeds verder verbeteren voor de toekomst.

Door nu gebruik te maken van een gratis proefaccount, kunt u direct aan de slag met uw eboekhouding en 30 dagen het gemak ervaren van een cloudapplicatie. Heeft u twijfel over de veiligheid, de bereikbaarheid of back-up van uw gegevens dan verstrekken wij u graag meer zekerheden, lees dan onze pagina over veiligheid! Hier kunt u terugvinden hoe wij deze voor onze gebruikers hebben geregeld! Ook kunt u links onder navigeren naar onze algemene leveringsvoorwaarden (ALV) en service level agreement (SLA).

Reageren niet mogelijk.