Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Urenregistratie: hoe doet u dit gemakkelijk en snel?

Het bijhouden van een urenregistratie is een belangrijk onderdeel van veel bedrijven. Aan de hand van de gewerkte uren kan een factuur worden opgesteld. Toch gaat het vaak mis met het registreren van de tijd door medewerkers of door de ondernemer zelf. Dit terwijl urenregistratie met de juiste tools heel eenvoudig en zelfs leuk kan zijn. Zo vormt de urenregistratie module van Offective de perfecte oplossing voor uw administratie. Welke voordelen biedt de urenregistratie app van Offective? In dit blog bespreken we ze.

Urenregistratie apps als oplossing

Op de werkvloer worden meestal een aantal personen aangesteld die de uren moeten bijhouden. Helaas hebben ze hier vaak geen zin in, waardoor het meteen mis gaat. Bovendien helpt het niet om uw medewerkers te verplichten om continue een briefje met het aantal uren in te vullen. Ze moeten bij elke nieuwe taak namelijk het briefje pakken en invullen voor wie het werk wordt verricht, wat er precies wordt gedaan en hoe laat het is.

Daardoor neemt het enthousiasme voor deze taak juist af. In plaats daarvan kunt u als werkgever het beste een methode gebruiken waarbij er zo min mogelijk nagedacht hoeft te worden. Urenregistratie apps vormen wat dat betreft een goede oplossing.

Geen controle en efficiëntie

Veel bedrijven hebben geen systeem waarin uren en bewijsmateriaal in één omgeving bewaard worden. De apps die worden ontwikkeld schieten in dat opzicht nog steeds te kort. Ze werken niet goed omdat veel taken nog steeds handmatig gedaan moeten worden. Helaas gaat dit vaak mis. Er is bijvoorbeeld geen duidelijkheid over de fase waarin een project zich bevindt. Dit terwijl er een bepaalde deadline gehaald moet worden. Dit doet het overzicht, de controle en efficiëntie binnen een bedrijf weinig goed.

Voordelen van geautomatiseerde urenregistratie

Een omgeving waarin alle informatie wordt opgeslagen levert veel voordelen op. Het zorgt voor meer overzicht en controle. Vanuit de klant of het management kunt u bijvoorbeeld veel beter aantonen waarom er voor een bepaalde oplossing is gekozen. Bovendien bespaart u door het automatiseren van de urenregistratie veel tijd.

Urenregistratie module

Offective heeft een urenregistratie module opgenomen in een app die u eenvoudig kunt downloaden in App Store of de Google Play Store. Wilt u het gemak van deze app zelf ervaren? Kies dan voor een gratis proefaccount waarmee u alle modules 30 dagen lang gratis mag uitproberen. Ook kunt u profiteren van een speciale ZZP actie waarmee u een jaar lang gratis mag boekhouden. U zit nergens aan vast en mag na afloop zelf beslissen of u het account wil verlengen.

Reageren niet mogelijk.