Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Begin 2019 met nieuwe boekhoudsoftware!

Het boekjaar nadert zijn einde. Het jaarverslag en de jaarrekening zijn in voorbereiding. En u als ondernemer vraagt u af: is het mogelijk om het nieuwe boekjaar te beginnen met een nieuwe boekhouder?

Is een boekhouder nodig?

Nee: boekhouden is niet leuk, en ja: het kost tijd. Veel beginnende en kleine ondernemers hebben bovendien het gevoel dat boekhouden ingewikkeld is en dat er van alles mis kan gaan. Denk daar het cliché bij dat een boekhouder zichzelf terug verdiend en je zou bijna, zonder erbij na te denken, het nieuwe jaar ingaan met dezelfde boekhouder.

Verander je boekhoudsoftware

Maar is dat wel terecht? Hebt u die boekhouder echt nodig? Zeker voor kleine ondernemers is een eigen boekhouder een grote kostenpost die heus niet per se nodig is. Er zijn ook andere oplossingen die voor uw situatie veel meer voor de hand liggen.

Zelf boekhouden?

Afscheid nemen van uw boekhouder betekent niet automatisch dat u zelf met stapels papier moet gaan slepen en dikke multomappen moet bijhouden. Als kleine ondernemer bent u echt niet de enige die tegen het boekhouden opziet en zijn tijd en aandacht liever aan de interessante aspecten van zijn eigen onderneming wil besteden.

Bespaar tijd en geld met online boekhouden

Daarom zijn er middelen die aan de wensen van de kleine en beginnende ondernemer voldoen. Middelen die aan de ene kant voorzien in de wens het boekhouden overzichtelijk, simpel en snel te houden en aan de andere kant niet zoveel geld kosten. Het online boekhoudsysteem van Offective is zo’n middel.

Gratis proberen

Met Offective kunt u online boekhouden. U regelt uw administratie hier simpel op één plaats, met één systeem. Het is zo ontwikkeld dat u er geen specialistische kennis voor nodig hebt, en ook geen uren aan tijd. U kunt het hele pakket een maand lang gratis uitproberen om te kijken of het wat voor u is.

Als u zzp’er bent, kunt u daarna zelfs gebruikmaken van de zzp-actie en een jaar lang gratis online boekhouden. Dus, kunt u uw nieuwe boekjaar beginnen met een nieuwe boekhouder? Ja. En die boekhouder kunt u heel goed zelf zijn.

Reageren niet mogelijk.