Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Management

Offective heeft een ervaren team die dag en nacht bezig zijn met het Offective software platform. Dit team staat onder leiding van het hieronder beschreven management team.

Chris Vuijk

Chris is al sinds 1990 zelfstandig ondernemer en heeft als ondernemer van dichtbij gezien dat bedrijven hun administratie, software en klantbeeld niet altijd goed op orde hebben.

“Er moet geen handleiding
nodig zijn om
Offective te begrijpen.”

Vanuit die achtergrond ontstond de visie om met Offective een  pakket in de markt te zetten die deze problemen oploste. Chris is algemeen directeur van Offective en eindverantwoordelijk voor de service afdeling.
Chris is getrouwd en trotse vader van zes kinderen.

Herbert Vuijk

Herbert is één van de oprichters en partners bij Offective.  Herbert is zijn gehele werkzame leven al actief in de IT  en is binnen Offective verantwoordelijk voor het aansturen van de softwareontwikkelingsafdeling.

“Eén centraal klantbeeld,
alle gegevens op één plaats
geeft meer klanttevredenheid”

Voordat Herbert met Offective begon is hij werkzaam geweest bij Mendix, het platform waar Offective op ontwikkelt is. Herbert is tevens werkzaam bij Appronto, de softwareontwikkelingspartner van Offective.

Herbert’s vrije tijd gaat op aan het maken van reizen met zijn vrouw, musiceren en fotograferen.