Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Urenregistratiesysteem

 

Werken met een urenregistratiesysteem

Het is belangrijk om op goede wijze gewerkte uren bij te houden. Of het nu gaat om de uren die u zelf heeft besteed aan een bepaalde klant, of de uren die uw personeel heeft gemaakt, een duidelijk overzicht hiervan is onmisbaar. Met Offective heeft u een softwarepakket in handen waarmee de registratie van uw uren altijd perfect verloopt. Het is met Offective heel eenvoudig om de uren van uw personeel bij te houden en dan de data hiervan weer terug te kijken. Hoeveel uren heeft iemand door ziekte gemist? Hoeveel uren verlof zijn er nog over? Bij Offective heeft u dit allemaal duidelijk en overzichtelijk bij elkaar. Offective is een softwarepakket dat uit verschillende modules bestaat. Deze modules zijn allemaal apart af te nemen, maar gebruikt u meerdere modules, dan zult u zien dat deze allemaal perfect met elkaar samenwerken om u het werk nog eenvoudig te maken.

Urenregistratiesystemen gebruiken

Een systeem voor urenregistratie is eigenlijk onmisbaar als u een bedrijf heeft. U kunt bijvoorbeeld automatisch het aantal gewerkte uren registreren en doorgeven aan een opdrachtgever. Wilt u voor uzelf bijhouden hoeveel uren u aan een bepaald karwei heeft besteed? Gebruik dan de app die wij hebben ontwikkeld voor Android en iOS. Hier kunt u uw uren dan heel simpel en snel op aangeven. U heeft zodoende niet eerst een computer nodig om dit te kunnen doen. Zo wordt het bijhouden van uw uren wel heel eenvoudig! Heeft u ook de modules voor Personeel en Projecten bij Offective afgenomen? Dan zult u zien dat de Urenregistratie hier naadloos mee samenwerkt.

Aan de slag met Offective

Onze software bevat een urenregistratiesysteem waar u heel eenvoudig mee kunt werken. Anders dan andere urenregistratiesystemen staat deze informatie niet op zich. U wisselt dit namelijk automatisch uit met relevante andere modules binnen het systeem. Dit gebeurt allemaal binnen de cloud en is ook met onze handige app te beheren. Meer weten over ons systeem voor urenregistratie? Neem dan gewoon even contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.