Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Offective API

Offective heeft een API beschikbaar. Op verzoek van gebruikers kunnen de mogelijkheden van de API worden uitgebreid. Neem daarvoor contact op met onze helpdesk of stuur uw verzoek per email aan info@offective.nl.

Voor ontwikkelaars en gebruikers hebben we een speciale website met de technische informatie developers.offective.nl

Bekijk de video hoe u de API voor een administratie kunt activeren.

Kosten API Offective

Maximaal aantal requesten per uur en kosten per maand:

Aantal Periode Kosten
50 kosten per maand €1,90
150 kosten per maand €3,90
300 kosten per maand €5,90
600 kosten per maand €8,90
1200 kosten per maand €12,90
2400 kosten per maand € 18,90

 

U kiest het module onderdeel met het aantal requesten wat u maximaal per uur denkt nodig te hebben.

Voorbeeld: Bij 150 requesten per uur bedragen de maandelijkse kosten €3,90 excl BTW. Bij een maand van 30 dagen komt dit op 30 x 24 x 150 = 108.000 requesten per maand. Deze instelling kunt u op elk moment wijzigen.

Reageren niet mogelijk.

Veel gestelde vragen Offective module API

 • API
Alles uitklappen | Alles inklappen
 • Hoeveel kost de Offective API?
   

  De Offective API kost €3,90 in de maand voor 300 requests per uur. Dit is aanpasbaar afhankelijk van de requests die u nodig heeft. Zie Offective API voor meer informatie.

 • Is er documentatie beschikbaar van de Offective API?
   

  Jazeker, wij hebben API documentatie (Engelstalig) beschikbaar.

 • Kunt u een koppeling faciliteren tussen Offective en ... ?
   

  De Offective API biedt ontwikkelaars de mogelijkheid direct te koppelen met Offective en gegevens uit uw database te halen en dit ook te muteren.

  Offective heeft een directe koppeling voor verkoopboekmutaties vanuit Mijnwebwinkel via de module Boekhouding. Hieraan zitten geen voorraadmutaties. Als u dit wilt gebruiken dan zult u in de 'boekhouding instellingen' via 'mijnwebwinkel instellingen' aan kunnen zetten. Hiervoor heeft u een sleutel vanuit Mijnwebwinkel nodig. Deze koppeling gaat buiten de API.

  De API is gebouwd om gebruikers en ontwikkelaars de mogelijkheid te bieden zelf een koppeling te realiseren met Offective, hier heeft u de API documentatie voor nodig.

 • Mijn ontwikkelaar heeft … nodig, kan dit?
   

  De API is nog vol in ontwikkeling en wij kijken graag met gebruikers en ontwikkelaars naar de mogelijkheid de API verder uit te breiden en ontwikkelen. Heeft u een specifieke wens of suggestie? Stuur dan een bericht aan helpdesk@offective.nl met als onderwerp "API".

 • Wat is een API?
   

  De afkorting API staat voor Application programming interface. Offective heeft ook een API, deze biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om koppelingen te realiseren tussen Offective en derden (bijvoorbeeld Webshops).

 • Wat is een request?
   

  Een request is een moment waarin de Offective database wordt aangesproken om data in te lezen of te muteren.

 • Wat kan ik met de Offective API?
   

  Als website of platformbouwer kunt u de Offective API gebruiken om een directe koppeling met uw Offective database te realiseren.


Naast de vragen met betrekking tot API hebben wij ook een algemene FAQ pagina.