Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Voorraadbeheersystemen

 

Uw voorraad beheren met Offective

Heeft u een bedrijf dat werkt met voorraden? Dan weet u hoe belangrijk het is om deze voorraad goed te beheren. Per slot van rekening moet u altijd weten hoeveel producten u in huis heeft. Moeten er nieuwe producten gemaakt, dan wel besteld worden? Is een bepaald product helemaal op? Met de voorraadbeheersystemen van Offective hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken. Ons voorraadbeheersysteem houdt dit namelijk allemaal voor u bij. U kunt de software zelfs dusdanig instellen dat er automatisch inkopen worden gegenereerd. Zo heeft u daar in ieder geval geen omkijken meer naar. Ons systeem voor voorraadbeheer is een van de modules die binnen Offective beschikbaar zijn. Wij hebben hiernaast nog tien andere modules voor u klaarstaan.

Eenvoudig uw voorraad beheren

De modules binnen Offective werken perfect samen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen ons voorraadbeheersysteem af te nemen. Dit werkt op zich staand perfect. U kunt deze module echter ook combineren met andere modules. Als u uw voorraadbeheer koppelt aan onze modules voor facturatie, inkoop en verkoop, dan weet het systeem automatisch hoeveel er in uw voorraad aanwezig is. Als u bijvoorbeeld instelt dat er van een bepaald product nieuwe exemplaren moeten worden ingekocht als er een bepaalde grens is bereikt, dan regelt Offective dat direct voor u. Dat is nog eens handig werken! Naarmate dit soort taken u meer en meer uit handen worden genomen, hoeft u zelf ook steeds minder te doen. Zo kunt u al uw tijd en aandacht besteden aan uw eigenlijke werkzaamheden.

Aan de slag met ons systeem voor voorraadbeheer

Heeft u bijvoorbeeld al een gehele catalogisering gemaakt van uw voorraad in Excel? Deze importeert u heel eenvoudig naar Offective. U kunt het ingeven van informatie binnen het systeem zo ingewikkeld of eenvoudig mogelijk maken. U kunt dit bijvoorbeeld aanvullen met een foto van het product, algemene gegevens en een EAN code. Wilt u onze software eens proberen voordat u ermee aan de slag gaat? Dit is altijd mogelijk. U kunt een maand lang gratis met onze software aan de slag om uzelf te overtuigen van de mogelijkheden. Bent u beginnend ondernemer of ZZP-er? Dan mag u zelfs een jaar lang Offective gaan gebruiken zonder kosten.