Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Verkoop Software – Eenvoudig met Offective

De verkoopsoftware van Offective is een complete, eenvoudig en totale oplossing om de verkoopprocessen binnen een bedrijf te organiseren, op te volgen en te bewaken. Met het maken van een offerte is pas de eerste stap gezet om de sales binnen een organisatie te realiseren. Verkoop software kan een gebruiker ondersteunen bij alle processen binnen de verkoop funnel. De relatie weet zich serieus genomen met zoveel aandacht en de verkoper zal het gaan zien als zijn ‘roeping’ om te gaan scoren! Voor allerlei soorten van acquisitie is de verkoop software een perfect stuk gereedschap om toe te passen binnen alle soorten van branches en bedrijven.

verkoop softwareDe basis van een onderneming is in veel gevallen de relatie met een klant. Indien deze waardevolle basis wankelt of de opvolging niet goed is geregeld zal het enthousiasme van de relatie gaan afnemen, wat uiteindelijk ertoe zal gaan leiden dat de relatie (uw basis) gaat zoeken naar een betere dienstverlener of leverancier.

Het is onvoorstelbaar dat bij veel bedrijven de relatie met de klant steeds weer opnieuw een risico is, omdat zaken zoals bijvoorbeeld verkoop software of een klant management (CRM) systeem niet goed is georganiseerd. Veel ondernemers zijn geneigd tot en voorzien van een zekere arrogantie en beseffen niet dat de klantrelatie een peiler is van het bedrijf. Zijn er geen klanten, heeft u geen relatie en heeft u geen sales

  • Klantrelatie belangrijk!
  • Verkoop software
  • Bewaken en monitoren
  • Overzicht voor verkoper en manager
  • Actie triggers voor de verkoper

Offective heeft de ideale, complete en betaalbare oplossing voor verkoop software. Uiteraard is deze software gekoppeld met de andere modules in de applicatie en staat de relatie centraal bij de opvolging van offertes. Op het overzichtelijke dashboard ziet u direct de acties welke ondernomen moeten worden, een top 3 aan opportunities  en kunt u ook zonder een offerte een opportunity aanmaken. Per verkoopkans kan een gebruiker in de verkoop software het aantal procenten ingeven met kans op succes. In overzichtelijke schermen heeft u direct een overzicht van het totaal openstaande offerte bedrag en het ‘gewogen’ offerte bedrag, welke is berekend op basis van de procenten met kans op succes, ofwel hier heeft u uw omzet prognose.

Probeer nu GRATIS 30 dagen proefaccount! Klik hier om direct te starten met uw eigen administratie.

Om goed gebruik te kunnen maken van de uitgebreide mogelijkheden van de verkoop software adviseren wij u hier wat tijd voor te nemen, de inrichting is eenmalig maar moet wel secuur gebeuren. Raadpleeg de hulpvideo’s welke beschikbaar zijn en lees de informatie in de Offective applicatie achter de blauwe vraagtekens. Succes verzekerd met de verkoop software!