Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Urenregistratie ZZP

 

Eenvoudig uren registreren met Offective

U bent op zoek naar een programma waarmee u eenvoudig de uren die u werkt kunt registreren? Neem dan eens een kijkje op Offective.nl. Hier vindt u onze bedrijfssoftware, die bestaat uit een elftal professionele modules. Naast modules voor onder andere CRM, facturatie en boekhouding vindt u ook een module voor urenregistratie. Bent u bijvoorbeeld voor een klant aan het werk geweest en moet u het aantal gewerkte uren bijhouden en doorgeven? Dan is dit met behulp van Offective eenvoudig te doen. U kunt bij ons een abonnement nemen op deze module, maar u kunt er ook voor kiezen om nog andere van onze modules hierbij af te nemen. De verschillende modules werken allemaal met elkaar samen, zo worden bepaalde taken eenvoudig geautomatiseerd.

ZZP urenregistratie

Als u Offective gebruikt voor de registratie van uw uren, dan heeft u altijd goed zicht op de uren die u aan een bepaalde klus of opdrachtgever heeft besteed. Er wordt door ons programma dan automatisch een specificatie gegenereerd die aan een digitale factuur wordt gehangen. Deze factuur maakt u eenvoudig ook aan met Offective. Zo werken deze twee modules perfect samen en geeft u uw opdrachtgevers de duidelijkheid die ze nodig hebben. Offective is ook verkrijgbaar als app voor Android en iOS. De urenregistratie kunt u hiermee nog eenvoudiger bijhouden. Heeft u op locatie gewerkt? Dan geeft u die uren simpel door in de app en hoeft u niet eerst een computer te zoeken om dit op te doen. Dankzij de samenwerking tussen de verschillende modules kunt u uw uren ook altijd snel herleiden.

Urenregistratie ZZP met Offective

Het registreren van uw uren is nog nooit zo eenvoudig geweest als dat het met Offective is. U registreert de uren per opdrachtgever, of bijvoorbeeld via project. Zo weet u altijd meteen hoeveel uur u aan een bepaalde klus heeft besteed. Dit geeft u dan ook direct door aan uw opdrachtgever, zonder dat u hier verder voor hoeft te gaan lopen terugrekenen. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet! De ZZP urenregistratie met Offective uitproberen? Dat is altijd mogelijk. We hebben een proefversie voor u klaarstaan waarmee u een maand aan de slag kunt met onze software. Beginnend ZZP-ers mogen zelfs een jaar met onze software aan de slag zonder hiervoor te hoeven betalen.