“Exact Online is ouder, maar Offective ontwikkelt snel”


Ik gebruik zowel Exact Online als Offective en kan uit ervaring zeggen dat Offective een stuk gebruikersvriendelijker en goedkoper is. Ik waardeer Offective met een 9 en ben heel blij hoe er met mijn feedback wordt omgegaan.

Voor mijn werk gebruik ik zowel het boekhoudprogramma Offective als Exact Online. Offective kenmerkt zich door haar eenvoudigheid en gebruiksgemak. Door de eenvoudige koppelingen tussen verschillende modules is het heel efficiënt en effectief. Exact Online daarentegen vind ik een stuk gecompliceerder.

Exact Online is een ouder pakket dan Offective en heeft erg veel functionaliteiten, maar daarentegen is het mooie van Offective dat je merkt dat het zich erg snel ontwikkelt. Bijna wekelijks worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd en ook het meeste van mijn wensen is verwerkt. Hiermee wordt het dus in de toekomst alleen maar mooier en beter, het gaat in een tempo dat Exact niet bij kan houden!

Tot slot is het prijsverschil gigantisch. Voor de verschillende administraties die ik beheer bespaar ik nu door de overstap naar Offective meer dan 1000 euro. Ik kan dan ook iedereen aanraden om naar Offective over te stappen of het ééns uit te proberen.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 10/04/2014

5 / 5 sterren