Overstap service Offective

Stap eenvoudig over via de overstap service van Offective

Het aanbod van administratiesoftware is zeer groot. Er zijn veel aanbieders van boekhoudprogramma’s en CRM-systemen. De kans is groot dat u ooit ‘geschikte’ software heeft gevonden, en hier al jaren mee werkt. Toch past het niet bij u en bij uw organisatie, maar bent u het op enig moment gaan accepteren. Maakt u gebruik van een programma waar u niet tevreden mee bent? Stap dan eenvoudig over naar de software van Offective. Wilt u eerst kennis maken met onze software? Ook dat is mogelijk! De eerste maand is gratis.

Overstap service Offective. Stap over van Davilex, Jortt, AccountView, Twinfield, Reeleezee, Yuki, Exact, Unit4 of E-boekhouden
 

Overstap service, hoe werkt dat?

Met de overstap service van Offective kunt u onbezorgd overstappen. Uw administratie bent u zo niet kwijt. Om de overstap te kunnen maken heeft u een zogenaamde audit-file versie 3.0 of 3.2 nodig. Deze auditfile kan in veel gevallen door uw huidige software worden gegenereerd. Neemt u contact op met de helpdesk om de mogelijkheden van een overstap te bespreken. Vanzelf begeleiden wij u hierin, brengen hiervoor geen kosten in rekening en zijn u graag van dienst.

* Let op: wij importeren geen auditfiles in een proefaccount, maar pas zodra u bent overtuigd van het Offective gebruikersgemak.

Naast de overstapservice kunt u ook gebruik maken van meerdere importeer mogelijkheden. Met Offective kunt u eenvoudig relaties, producten en uw grootboekschema importeren. Met behulp van Exel bestanden kunt u uw data kopiëren, plakken en in Offective importeren.

Stap eenvoudig over naar:

boekhoudpakket van Nederland en België…

En maak gebruik van:

  • De gratis overstapservice: wij regelen alles voor u
  • Met behoud van al uw data: met Offective verliest u geen gegevens
  • Een overstap is mogelijk vanuit vrijwel alle boekhoudpakketten

En bereik daarmee: