Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Overstap service Offective

Stap eenvoudig over via de overstap service van Offective

Het aanbod van administratiesoftware is zeer groot. Er zijn veel aanbieders van boekhoudprogramma’s en CRM-systemen. De kans is groot dat u ooit ‘geschikte’ software heeft gevonden, en hier al jaren mee werkt. Toch past het niet bij u en bij uw organisatie, maar bent u het op enig moment gaan accepteren. Maakt u gebruik van een programma waar u niet tevreden mee bent? Stap dan eenvoudig over naar de software van Offective. Wilt u eerst kennis maken met onze software? Ook dat is mogelijk! De eerste maand is gratis.

 

Gratis overstap service, hoe werkt dat?

Om de overstap te kunnen maken met behoud van uw huidige gegevens en data heeft u een zogenaamde audit-file versie 3.0 of 3.2 nodig. Deze auditfile kan in veel gevallen door uw huidige software worden gegenereerd en door ons geïmporteerd* worden. Neemt u contact op met de helpdesk om de mogelijkheden van een overstap te bespreken. Vanzelf begeleiden wij u hierin, brengen hiervoor geen kosten in rekening en zijn u graag van dienst.

Naast de overstapservice kunt u ook gebruik maken van meerdere importeer mogelijkheden. Met Offective kunt u eenvoudig relaties, producten, log berichten, taken en uw grootboekschema importeren. Met behulp van Excel bestanden (import format) kunt u uw data kopiëren, plakken en in Offective importeren.

* Let op: wij importeren geen auditfiles in een proefaccount, maar pas zodra u bent overtuigd van het Offective gebruikersgemak.