Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Bedrijfssoftware van Offective, dé alles-in-1 oplossing

De juiste bedrijfssoftware kan u als ondernemer veel tijd en energie besparen. Waarschijnlijk gebruikt u als ondernemer nu veel verschillende programma’s voor uw bedrijfsprocessen. Een boekhoudprogramma om de administratie te doen. Een CRM pakket om de klantrelaties te beheren. Microsoft Word voor het maken van offertes en facturen. Én Microsoft Excel voor productlijsten en voorraadbeheer. Daarnaast worden takenlijsten niet consequent bijgehouden. De ene collega zet zijn taken in Outlook en weer een ander gebruikt bijvoorbeeld OneNote, Evernote of Google Drive. Dit kan anders. Kies voor een totaaloplossing!

Wat maakt Offective bedrijfssoftware dé totaaloplossing?

Zoveel verschillende programma’s is niet wenselijk, niet efficiënt, en niet effectief. Offective heeft daar dé oplossing voor: dé totaaloplossing! Het bedrijfssoftware pakket Offective heeft veel modules die volledig geïntegreerd zijn. De modules zijn: boekhouden, relatiebeheer, facturatie, producten (en voorraad), verkoop (offertes en verkoopkansen), projecten, uren, personeel en taken. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze API. Hiermee heeft u (of uw ontwikkelaar) de mogelijkheid om data uit andere software uit te wisselen met uw Offective administratie. Daarnaast is dé totaaloplossing via de gratis app beschikbaar.

Klik op onderstaande afbeelding om een indruk te krijgen van de totaaloplossing die Offective biedt.

Bedrijfssoftware van Offective, dé alles-in-1 oplossing

 

Mogelijkheden Offective totaaloplossing

Met de totaaloplossing van Offective heeft u vele mogelijkheden.

Met de totaaloplossing heeft u…

 • al uw bedrijfsprocessen in 1 pakket
 • grip op prospects, offertes, facturen en voorraad
 • real-time inzicht in de bedrijfscijfers
 • geen rompslomp van bestanden uitwisselen tussen pakketten
 • geen beperkingen op hoeveelheden data
  u mag zoveel relaties en producten hanteren als dat voor uw organisatie nodig is

Met de totaaloplossing kunt u…

 • ongeacht locatie uw administratie beheren
 • via een persoonlijk gebruikersaccount ‘real-time’ werken binnen het pakket
 • de regie in handen nemen en medewerkers gericht binnen de voor hun belangrijke modules laten werken
  de ‘manager’ kan gebruikers autoriseren

Bent u zonder totaaloplossing de hoofdprijs kwijt? Bij Offective betaalt u een eerlijke, betaalbare prijs. Ervaar het zelf met een gratis en vrijblijvend proefabonnement! Startende ondernemers kunnen zelfs een jaar gratis van onze software gebruik maken.

 

Bedrijfssoftware

Goede bedrijfssoftware kan ondernemers veel tijd en energie besparen. Veel software is echter lastig onder de knie te krijgen, mede door de vele functies die de systemen te bieden hebben. Natuurlijk is het belangrijk dat de bedrijfssoftware alle functionaliteiten bevatten die noodzakelijk zijn om de bedrijfsvoering goed in kaart te brengen en de diverse aspecten goed te beheren en uit te kunnen voeren. Echter zijn wij bij Offective van mening dat bedrijfssoftware ook zonder handleiding begrijpelijk moet zijn voor de gebruikers en streven wij er altijd naar om een eenvoudig systeem te ontwikkelen dat te gebruiken is voor zowel de ervaren systeemgebruiker als de gebruiker die hier nog geen eerdere ervaringen mee heeft opgedaan. Bij Offective streven wij dus altijd naar een combinatie tussen functionaliteit en eenvoud, waardoor de gebruikers dankzij onze software tijd overhouden om zich bezig te houden met de daadwerkelijke bedrijfsvoering.

Welke bedrijfssoftware past bij uw wensen?

Het belangrijkste voor goede bedrijfssoftware is dat deze aansluit bij uw wensen en uw gebruik. Niet ieder bedrijf heeft dezelfde software nodig en onnodig veel mogelijkheden maakt een product vaak ook onnodig moeilijk. Daarom werken wij bij Offective met diverse modules, van voorraadbeheer tot facturatiesystemen, die naar wens worden samengevoegd of juist weggelaten. Op deze manier heeft u alle benodigde informatie op één plek, zonder dat hier onnodig veel mogelijkheden beschikbaar zijn waar u geen gebruik van wilt maken. Weet u nog niet goed welke producten het beste bij uw werkzaamheden passen en welke bedrijfssoftware u dus in de praktijk zult gaan gebruiken? Probeer dan onze bedrijfssoftware 30 dagen gratis uit, zodat u daarna uw ervaringen om kunt zetten in een pakket dat past bij uw werkzaamheden. Komt u er later toch achter dat u één van de modules mist? Dan voegen wij deze natuurlijk graag voor u toe. Op deze manier maken wij bedrijfssoftware weer tot een eenvoudig product, in plaats van een product dat veel energie en tijd kost om het onder de knie te krijgen.

Stel ook gerust uw vragen

Niet alleen onze bedrijfssoftware is eenvoudig te gebruiken, ook gebruik maken van onze specialisaties kost weinig moeite voor onze klanten. Wij helpen u graag met de antwoorden op al uw vragen of het nu gaat om het aanschaffen van de modules of wanneer u toch even niet meer weet hoe het product werkt. Wij zijn eenvoudig te bereiken via helpdesk@offective.nl, maar staan u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord wanneer u belt naar +31 (0)85 225 00 39.

Reageren niet mogelijk.