En dan ineens…tevreden gebruikers

En dan ineens is het zover dat we zagen dat het al 9 maanden geleden is geweest toen we voor het laatst een bericht hier hebben gepost. Zoals ook al in eerdere blogs aangegeven is het inmiddels wel duidelijk dat de tijd voorbij raast, bijna niet bij te houden. Ook voor wat betreft Offective is het jaar alweer (bijna) voorbij gevlogen en kunnen we vaststellen dat Offective inmiddels een aanbieder van cloud bedrijfssoftware is geworden van betekenis.

De gebruikers zijn tevreden gebruikers en zorgen ervoor dat ook vrienden en relaties gebruik gaan maken van de Offective applicatie. Ook zien we een flinke stijging in onze overstapservice, we bieden gebruikers hiermee de mogelijkheid om over te stappen met behoud van oude data naar Offective. Door de groei van het aantal gebruikers stijgt ook steeds meer de vraag naar uitbreidingen op functionaliteiten, het is mooi dat Offective hier invulling aan kan geven zoals recent gelanceerd de inkoopadministratie als onderdeel van de producten module. Uiteraard is het voor ons steeds weer een belangrijke afweging welke ontwikkeling we wel doen en welke (nog) niet, met elke verandering of verbetering willen we het belang van de gebruiker dienen en ervoor waken dat de applicatie vervuild met veel knoppen en mogelijkheden die slechts voor een beperkte gebruikersgroep mogelijkheden biedt.

Trots zijn we zeker dat we ook eind 2015 nog steeds kunnen vaststellen het enigste platform te zijn welke is ontwikkeld met de Mendix technologie, dat geeft ons vertrouwen voor de nabije toekomst en zal ons nog sterker maken in 2016. De ontwikkelcapaciteit binnen Offective is op orde om het komende jaar mooie onderdelen van modules te gaan ontwikkelen en ook onze helpdesk staat dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur voor u klaar om u hulp te bieden.

  • Lees hier de vele voordelen voor online boekhouden.
  • 24/7 bereikbare applicatie vanaf elke locatie ter wereld.
  • Ontwikkeld met Mendix technologie.
  • Geen limieten voor de gebruikers op hoeveelheden data en boekingen.
  • Lees onze periodieke nieuwsberichten in de release notes

Zoals u kunt lezen in onze periodieke nieuwsberichten is Offective altijd in beweging en wordt er continue ontwikkeld! Met de input van onze gebruikers proberen we dagelijks het gebruikersgemak nog verder te verbeteren.

Ervaar het zelf!
Probeer gratis en volledig vrijblijvend onze verschillende administratieve modules uit. Bekijk bijvoorbeeld eens onze facturatie module, of onze boekhouding module.

 

 

 

Reageren niet mogelijk.