Een goed begin en boekjaar

2014
Het jaar 2014 is al weer 4 weken geleden begonnen, de goede voornemens die we hadden zijn wellicht wat naar de achtergrond verdrongen en zo zijn we weer vervallen in de dagelijkse activiteiten en beslommeringen van voor de jaarwisseling. Het einde van 2013 en begin 2014 is financieel in elk geval goed uit en ingeluid, de beurzen over de hele wereld hebben record standen bereikt, dit omdat men aan de ‘voorkant’ bedacht dat alle problemen waren opgelost. Nu 4 weken in het nieuwe jaar begin dat euforie gevoel al wat te temperen (taperen) en zien we hier en daar al weer wat verval, dalende koersen, dalende valuta’s en dalende consumenten vertrouwen. Wie weet waartoe dit gaat leiden en of we nu aan het eind of halverwege de crises staan die mag het zeggen, wij zijn bevreesd dat we nog maar net op de helft zijn, met daarbij de hele belangrijke vraag of we de weg naar een definitief herstel sowieso wel kunnen vinden… de tijd zal het ons allemaal leren!

Ons goede voornemen
Ons goede voornemen bleek ook niets waard en was binnen 2 werkdagen vergeten, een nieuwe Cloud applicatie zoals Offective met voor het eerst bij een groot aantal gebruikers het opstarten van een nieuw boekjaar en afsluiten van oude boekjaren heeft tot heel veel vragen en opmerkingen geleid. En natuurlijk moeten er dan (soms direct) aanpassingen gedaan worden in de applicatie zodat gebruikers weer verder kunnen. Menige uurtjes buiten normale werktijden hebben onze ontwikkelaars zich maximaal ingezet en alle vragen en daarvoor noodzakelijke aanpassingen voor onze gebruikers kunnen implementeren. De hectiek waarmee we 2013 afsloten en ons goede voornemen om het in 2014 allemaal anders te doen, met meer structuur, met meer schema, met meer regelmaat moeten we dan nu maar doorschuiven naar 2015.

Uw goede voornemens?
Onverwachts kan je ook positief worden verrast, daar waar Offective in het startjaar 2013 veel nieuwe gebruikers mocht verwelkomen was het in december 2013 relatief rustig. Blij verrast zijn we met een aantal nieuwe weekrecords van nieuwe gebruikers in deze eerste weken van 2014. Een goed begin met goede voornemens door u als ondernemer, en ook nu terwijl u dit leest is het nog niet te laat!

Reageren niet mogelijk.