Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Online offerte maken – 24/7 in de cloud

Met Offective kunt u vanaf elke locatie met een internetaansluiting online offertes maken. Het grote voordeel van de ‘online offerte maken’ module van Offective is de koppeling met andere modules. Zo heeft de offerte module een koppeling met de modules CRM en producten. Een offerte maken is eenvoudig met de middelen die beschikbaar zijn in Offective. Klik hier voor uitgebreide informatie over de offerte software.

offerte maken, eenvoudig met Offective

 
Met de verkoop module van Offective kunt u online een offerte maken. U werkt in de cloud dat houdt in dat u 24/7 (waar u ook bent) uw verkoopadministratie kunt regelen! Uw offerte heeft u dankzij de koppeling met andere modules zo gemaakt.
 

Online offerte maken? Waarom eigenlijk?

De offerte software van Offective biedt u vele voordelen. Zo kunt u uw offertes bijvoorbeeld uw eigen ‘huisstijl’ meegeven. Na selectie van de relatie kunnen eenvoudig producten worden toegevoegd en indien gewenst inleidende of toelichtende teksten. Dit alles kunt u doen via de ‘template configuratie’. Dit kan eenvoudig tot zeer gecompliceerd, wat u maar wilt. De product of tekstregels kunnen zelfs van een foto of plaatje worden voorzien.

  • Online offerte maken
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Koppeling met modules CRM, Producten en Taken
  • Opvolging middels opportunity’s en stages
  • Voor het maken van eenvoudige offertes
  • Voor het maken van gecompliceerde offertes

 

Start direct gratis met online offertes maken!

Probeer de offerte software van Offective gratis met een proefaccount van 30 dagen! Registreer nu zodat u direct kunt starten met het maken van offertes. Startende ondernemers kunnen zelfs een jaar gratis offertes maken!

Meer informatie over verkoop-software