Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Online boekhoudpakket

 

Een online boekhoudpakket voor iedereen

Met Offective kan elke ondernemer of ZZP-er eenvoudig een boekhouding bijhouden. Dit is een online boekhoudpakket waar iedereen zich gelijk in thuis voelt. Alles is zo intuïtief mogelijk gehouden, maar u kunt ook met uitgebreidere functies aan de slag. Het voordeel van onze online boekhoudpakketten is dat het uit verschillende modules bestaat, elf om precies te zijn. U hoeft de modules die u toch niet gaat gebruiken natuurlijk ook niet te betalen. Veel andere online boekhoudpakketten bieden die optie niet, maar wij willen graag dat u alleen betaalt wat u ook daadwerkelijk gebruikt. Ons boekhoudpakket online gebruiken is heel eenvoudig. En mocht u meerdere modules willen gebruiken, dan zult u zien dat de informatie tussen de relevante modules automatisch wordt uitgewisseld.

Een boekhoudpakket online gebruiken

Offective is de ideale software voor mensen die een boekhouding bij moeten houden, maar die hier geen ervaring mee hebben. Ons programma is dusdanig ontworpen dat het te gebruiken is zonder dat hier een dikke handleiding aan te pas komt. We hebben wel een aantal handige hulpvideo’s voor u klaarstaan, zodat u direct weet hoe een bepaalde module in elkaar steekt. Natuurlijk hebben we daarnaast ook een professionele helpdesk, welke klaarzit om al uw mogelijke vragen zo snel mogelijk voor u te beantwoorden. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over hoe de verschillende modules samenwerken? Dan laten zij u dit zo duidelijk mogelijk weten.

Aan de slag met ons online boekhoudpakket

Online boekhoudpakketten als Offective zijn bedoeld om u het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. De informatie die u binnen Offective invoert is namelijk overal en altijd in te zien. Het enige wat u daarvoor nodig heeft is een Internetverbinding. We hebben ook een handige app voor Android en iOS ontwikkeld waarmee u snel bijvoorbeeld uw uren registreert, zonder dat hier een computer voor nodig is. Meer weten over ons online boekhoudpakket? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers.