Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Release notes 2.0.8

Nieuws

Met name voor Chrome gebruikers kan het voorkomen dat u een foutmelding krijgt bij het inloggen, het is dan noodzakelijk dat uw cache van uw computer wordt geleegd, klik dan op ctrl+shift+delete zet het vinkje bij wachtwoorden uit en klik op wissen.

 

Online hulp video’s

Heeft u hulp of uitleg nodig met betrekking tot boekhoudsoftware Offective? Bekijk dan eerst de instructiefilmpjes.

 

Om onze gebruikers zekerheid en stabiliteit van de applicatie te bieden ontwikkelen we continue. De meeste ontwikkeltijd vanaf de laatste release tot heden is dan ook met name besteed aan niet altijd zichtbare verbeteringen, deze verbeteringen dragen wel bij aan de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie. Hier zal ook onze prioriteit liggen de komende weken.

Onze helpdesk is de laatste tijd vaak overbelast, als de lijnen in gesprek zijn komt u op een antwoord apparaat wat niet onze voorkeur heeft, momenteel zoeken we versterking voor onze helpdesk, we hopen hier op korte termijn invulling aan te kunnen geven.

 

Wijzigingen in Offective applicatie 2.0.8

Registreer nu voor een gratis proefaccount van 30 dagen! Op hoofdlijnen zijn de volgende zaken vrijgegeven:

Algemeen

 • Meer dan 100 kleine punten, opmerkingen en verbeteringen zijn met deze update live gekomen.
 • Offective is nu over naar het allernieuwste ontwikkelplatform van Mendix, dit stelt ons in staat om de komende periode flink aan de app te ontwikkelen.
 • In de hele applicatie zijn de focus velden geïntroduceerd (het rode randje om een geselecteerd veld).
 • In de hele applicatie is de navigatie verbeterd, links ziet de gebruiker nu welk menu is geselecteerd.
 • In de hele applicatie is het ophalen en tonen van data verbeterd, hierdoor is de kans op een ‘vastloper’ maximaal beperkt.

App installeren en gebruiken

 • In de Google Playstore staat inmiddels een nieuwe app met nieuwe mogelijkheden.
 • In de Apple Store is Offective op hele korte termijn beschikbaar, op een i-phone kan de app wel via een browser worden benaderd en gebruikt. Gebruik deze hyperlink mijn.offective.nl

Mogelijkheden Offective app

 • Tot op heden ondersteunde we alleen urenregistratie en projecten, dit is nu (basic) uitgebreid met CRM, Boekhouding en Medewerker (personeel).
 • De module urenregistratie en mijn projecten zijn opgefrist
 • De module CRM is nieuw toegevoegd, u ziet hier nu klanten en leveranciers, dit willen we verder uitbreiden.
 • De module boekhouding is toegevoegd, u ziet hier al rapportages, grootboekrekeningen en u kunt een kolommenbalans genereren, ook deze module willen we verder uitbreiden.
 • De module medewerker is toegevoegd (hiervoor moet een gebruiker wel de module personeel medewerker afnemen), in de module medewerker kan via de app nu een afwezigheid of verlof worden aangevraagd/gemeld. De manager kan via de app aanvragen goedkeuren of afkeuren.

Om de app vanaf nu verder te ontwikkelen zijn we uiteraard weer afhankelijk van uw input en uw wensen, wij zullen uw reacties en verzoeken de komende weken verzamelen en op basis hiervan de app verder ontwikkelen. Stuur uw opmerkingen per mail naar helpdesk@offective.nl

Met dank aan onze gebruikers voor de zo belangrijke opmerkingen en input! Zo bouwen wij samen met u verder aan een perfecte applicatie met maximaal gebruikersgemak!

 

Reageren niet mogelijk.