Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Release notes 2.0.6

Nieuws

In deze nieuwsbrief informeren we u over de inhoud van de nieuwe release 2.0.6, vrijgegeven op 04-02-2015, en houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wijzigingen in Offective applicatie 2.0.6

Registreer nu voor een gratis proefaccount van 30 dagen! Op hoofdlijnen zijn de volgende zaken vrijgegeven:

  • Templates. Lijntjes om de diverse blokken op de templates kunnen nu transparant worden gemaakt, de grijze kleuren in balken kan -op veler verzoek- worden gewijzigd naar elke gewenste kleur.
  • Facturatie (speciaal voor verenigingen). Een factuur kan nu geavanceerd worden gedupliceerd naar een groep of groot aantal gebruikers, kan vervolgens als batch naar gebruikers worden verzonden en als batch ter incasso bij de bank worden aangeboden, de ontvangen betaling kan worden gematcht met een incassorun, storneringen kunnen een verwerkte betaling weer ongedaan maken (deze uitbreiding is speciaal ontwikkeld voor de gehele administratieve verwerking en de incasso van verenigings bedragen).
  • Facturatie > instellingen > bijlage beheer. Hier kunnen standaard bijlages worden beheerd, deze kunnen standaard worden bijgevoegd bij elke uitgaande factuur of offerte, denk hierbij bijvoorbeeld aan leveringsvoorwaarden.
  • Producten. Mutaties kunnen nu op naar exel worden geexporteerd
  • CRM > Vragenlijsten. Meerdere opmerkingen van gebruikers verwerkt
  • Taken. Meerdere kleinere verbeteringen op de bestaande modules en mogelijkheden
  • Algemeen. Meerdere kleinere issues en verzoeken van gebruikers zijn opgelost, deze komt u vanzelf tegen in de applicatie.

Met dank aan onze gebruikers voor de zo belangrijke opmerkingen en input! Zo bouwen wij samen met u verder aan een perfecte applicatie met maximaal gebruikersgemak!

 

Reageren niet mogelijk.