Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Release notes 2.0.0

In deze bijzondere en zeer grote release is het onmogelijk om specifiek te zijn voor wat betreft alle wijzigingen en verbeteringen, dit kunt u het beste zelf ervaren. Voor bestaande gebruikers is het belangrijk om de BTW instellingen te controleren.

Boekhouding > Instellingen > BTW/ICP aangifte

Onder Boekhouding > Instellingen kunt u de instellingen voor BTW/ICP aangifte wijzigen.

  • Voor wat betreft uw boekhouding kunt u nu bij de Btw-percentages instellen of tarieven gebruikt moeten worden voor ‘Verlegd of binnen EU’. Tevens kunt u aan deze percentages een tegenrekening koppelen zodat Offective de BTW op de juiste manier en geheel automatisch kan verwerken. Offective zal, indien van verlegde percentages gebruik wordt gemaakt, zowel de BTW bijboeken op de te vorderen rekening als op de tegenrekening. Het resultaat daarvan is precies 0
  • Voor wat betreft uw aangifte kunt u nu bij de Btw-aangifte categorieën aangeven of deze (automatisch) verrekend moeten worden met de categorie voorbelasting. Een verrekening van een categorie wordt toegepast indien een gekoppeld BTW tarief naar u is verlegd of voor inkopen uit het buitenland.

Met dank aan onze gebruikers voor de zo belangrijke opmerkingen en input! Zo bouwen wij samen met u verder aan een perfecte applicatie met maximaal gebruikersgemak!

 

Reageren niet mogelijk.