Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Cloud boekhoud en ERP leverancier Offective lanceert Offective UX

Cloud boekhoud en ERP leverancier Offective lanceert Offective UX

Ridderkerk, 03-11-2014

Offective, leverancier van het gelijknamige totaalpakket voor bedrijfssoftware, lanceert Offective UX. Deze compleet vernieuwde versie van Offective draait om verbeterde User eXperience.  Dit wordt mogelijk gemaakt door innovatieve dashboards en workflows voor de twaalf modules die Offective aanbiedt waaronder de modules boekhouden, CRM, HRM en facturatie.

“Dit is een belangrijke volgende stap voor Offective. Op basis van gebruikersfeedback hebben wij deze volgende stap gemaakt in onze ambitie om software te blijven leveren tegen één van de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen van Nederland. Door de realisatie van Offective UX zijn we ook nog beter in staat om mobiele apps te lanceren. We hebben nu al een aantal apps voor onze klanten, maar dit zal het komende half jaar snel verder uitbreiden.”, vertelt Chris Vuijk, mede-oprichter van Offective.

Tijdens de realisatie van Offective UX zijn diverse eindgebruikers continue betrokken geweest. Zo geeft één van de eindgebruikers aan: “De nieuwe versie van Offective stelt ons in staat om nog efficiënter te werken. Daarbij is de look-en-feel compleet vernieuwd en gemoderniseerd iets dat wij als website ontwerpers erg kunnen waarderen. Het was erg leuk om als eindgebruiker betrokken te zijn bij het creatieve proces van de totstandkoming van Offective UX, en wij zijn blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen.”

Offective is ontwikkeld op basis van het Mendix platform en Offective UX wordt mede mogelijk gemaakt door de laatste versie Mendix 5. Vuijk: “Het cloudplatform Mendix stelt ons in staat om substantieel sneller software te ontwikkelen doordat we niet meer hoeven te programmeren maar dat we alles visueel modelleren. Vergelijk het met Powerpoint versus kladblok, van codes typen tot aan drag-en-drop dankzij de Mendix technologie. Daarmee zijn we uniek in de Nederlandse markt en worden we in staat gesteld om snel op wensen van onze eindgebruikers in te spelen. De besparing die we hierdoor realiseren op softwareontwikkelingskosten komt onze klanten ten goede omdat we daardoor onze cloud software kunnen leveren tegen één van de scherpste prijzen in de markt.”.

Over Offective
Offective is een snelgroeiende leverancier van online bedrijfssoftware. Offective is een spin-off van Mendix, het revolutionaire softwareontwikkelingsplatform achter Offective.

Offective is ontstaan vanuit het idee om bedrijven een scherp geprijsde totaaloplossing te bieden die het mogelijk maakt om één geïntegreerd klantbeeld te creëren en te behouden: alle gegevens van de klant op één plaats. Het pakket bestaat dan inmiddels ook uit twaalf modules waarvan Relatiebeheer, Facturatie, Boekhouden en Personeelsmanagement enkele voorbeelden zijn. Offective is een vooruitstrevende organisatie die haar producten van dag tot dag verder uitbreidt. Deze continue innovatie waarbij gebruikers hun maatwerkwensen veelal binnen enkele weken gerealiseerd zien leidt tot een perfect passende applicatie voor één van de laagste prijzen in de markt.

 

Reageren niet mogelijk.