Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Offective Nieuwsbrief Mei 2016

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste ontwikkelingen en veranderingen in de applicatie.
 
Verbeteringen & wijzigingen in de applicatie
Vandaag is een update live gekomen met veel kleine en een aantal wat grotere aanpassingen. Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste verbeteringen en/of wijzigingen in de applicatie? Navigeer dan via de Offective website naar > Over Offective > Wijzigingen in applicatie. U kunt ook direct naar de pagina gaan om alle gedetailleerde wijzigingen te bekijken.
 
UBL
Eerder hebben we de UBL ontwikkeling aangekondigd. Deze (ALPHA) ontwikkeling is nu ook voor u beschikbaar bij zowel inkoop- als verkoopfacturen. Omdat deze ontwikkeling moet ‘samenwerken‘ met alle andere software en ook zeer complex, is werken we de komende 2 maanden aan verdere verbetering van de UBL implementatie. Uw opmerkingen en ervaringen zijn daarbij zeer welkom.
 
Elektronische BTW & ICP aangifte
Van de in April gelanceerde nieuwe ontwikkeling wordt veel gebruik gemaakt. De elektronische BTW & ICP aangifte is nu ook beschikbaar voor administratie en accountantskantoren (door in te loggen in de klant). Bekijk hier de video met uitgebreide instructie en werkwijze!
 
ZZP-Actie! Offective één jaar GRATIS gebruiken!
Offective heeft de afgelopen maand een ZZP-actie geïntroduceerd. Omdat wij beseffen dat het opstarten van een bedrijf veel tijd en geld kost, bieden wij startende ondernemers een jaar lang gratis onze bedrijfssoftware aan. U kunt een jaar lang kosteloos en onbeperkt gebruik maken van onze modules! Lees hier alle informatie en voorwaarden!
 
Samenwerkingspartner Start een bedrijf
Op starteenbedrijf.nl vinden startende ondernemers snel een goede starterscoach in hun eigen regio. Zo’n starterscoach is een administratie- of accountantskantoor met veel kennis en ervaring. Hij/zij helpt de startende ondernemer met alles wat nodig is om een eigen bedrijf op te starten en maakt hierbij gebruik van zijn lokale netwerk. Zo’n coach weet als geen ander dat het belangrijk is om de kosten goed in de gaten te houden. Daarom is Starteenbedrijf blij met het initiatief van Offective dat starters hun bedrijfssoftware het eerste jaar gratis kunnen gebruiken. Wilt u meer weten over Starteenbedrijf of ook starterscoach worden? Ga dan snel naar de website van Starteenbedrijf.
 
Hulp en/of uitleg nodig bij het gebruik van onze applicatie? Bekijk onze hulpvideo’s!

Reageren niet mogelijk.