Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Offective Nieuwsbrief April 2016

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste ontwikkelingen en veranderingen in de applicatie.
 
BTW & ICP aangifte elektronisch
Voordat de aangifte van het 1e kwartaal moet zijn ingeleverd, is dit weekend dit nieuwe onderdeel binnen de applicatie live gekomen. Indien u gebruik maakt van de module boekhouding heeft u hierover nu de beschikking. Uniek is dat Offective deze dienst biedt onder een overkoepelend PKI certificaat. Daar waar u bij andere software tot honderden euro’s moet investeren is dit bij Offective 100% gratis. Bekijk hier de video met uitgebreide instructie en werkwijze!
 
Een volgende ontwikkeling is dat Offective ook berichten van de belastingdienst en betalingskenmerken gaat ‘ophalen’ en tonen in de applicatie. Wij zullen u hierover het komende kwartaal nader informeren.
 
Upgrade naar Mendix  6
Het zal niet onopgemerkt zijn dat Offective de laatste maanden is geüpgraded naar een totale nieuwe look & feel, en voor u niet zichtbaar nieuwste versie van de gebruikte Mendix ontwikkelmethodiek! Na een langere implementatie periode dan verwacht zijn we nu weer in een stabiele fase. Deze grote verandering is (soms na wat gewenning) positief ontvangen. We zijn hier enorm blij mee. Dit geeft ons veel technische mogelijkheden in de toekomst.
 
UBL & Responsive
Eerder kondigden wij aan dat de applicatie volledig responsive zou worden. Dit proces is nog niet afgerond en zal de komende maanden verder worden verbeterd. Gebruik van de APP of browser op een apparaat is uiteraard mogelijk, in één van de volgende updates zullen wij u hierover verder informeren.
 
De UBL ontwikkeling had wat ons betreft minder prioriteit dan elektronisch BTW & ICP aangifte en is om die reden even geparkeerd. Wij zullen ook deze ontwikkeling de komende maanden afronden en implementeren en u hierover t.z.t nader informeren.
 
Samenwerkingen
Gebruikers van Offective zijn regelmatig op zoek naar begeleiding of hulp bij de boekhouding, in de regio Sittard is de eerste samenwerking een feit en kunt u als gebruiker tegen een kleine vergoeding voor een langere periode worden ondersteund.Lees hier meer informatie en neem zelf contact op met Meulenberg Financieel Advies. Wij hopen u binnenkort meer samenwerkingen te kunnen presenteren.
 
Ontwikkelingen
De komende periode gaan we, mede op verzoek van gebruikersinput en zoals u van ons gewend bent, meerdere verbeteringen implementeren in de Offective applicatie. Vaak zijn dit wat kleinere aanpassingen waarover we u tot op heden middels ‘release notes’ informeerde. De hoofdlijnen zullen wij u steeds middels dit soort berichten mededelen. Wilt u de details weten van de ontwikkelingen? Navigeer dan via de Offective webiste naar > Over Offective > Wijzigingen in applicatie. Of klik hier om direct te navigeren.
 
Hulp en/of uitleg nodig bij het gebruik van onze applicatie? Bekijk onze hulpvideo’s!

Reageren niet mogelijk.