Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Offective Nieuwsbrief 27 mei 2016

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de laatste ontwikkelingen en veranderingen in de applicatie.
 
Verbeteringen & wijzigingen in de applicatie
De afgelopen weken is er weer veel veranderd in de Offective applicatie. Meestal zijn deze wijzigingen in de applicatie gedaan aan de hand van de input van gebruikers. Neemt u de tijd om deze wijzigingen te lezen? Dan zorgt u ervoor dat u bekend bent met de laatste aanpassingen.
 
UBL
Voor wat betreft de UBL implementatie (APLHA) hebben we ook veel opmerkingen en reacties ontvangen. Ondanks dat het een voorgeschreven en vast format is, merken we dat er toch helaas veel verschillen zijn in de UBL bestanden welke u van uw leveranciers ontvangt. Blijf vooral uw opmerkingen doorgeven en uw probleembestanden doormailen! Daar kunnen wij echt wat mee. Inmiddels hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd waardoor er weer mogelijkheden zijn ontstaan.
 
Planning ontwikkelingen
Regelmatig krijgen wij de vraag wat onze planning is voor wat betreft de ontwikkelingen in de applicatie. Helaas staat deze niet vast en moeten we vaak bijsturen. Wij kunnen wat dat betreft nauwelijks uitspraken doen of bindende afspraken maken. Wel hebben we een 'lange termijn visie' en wordt er op de achtergrond gewerkt aan wat grotere ontwikkelingen. Wekelijks bespreken we input van de Offective gebruikers! Deze input bepaald mede onze planning. Wij proberen hier altijd snel op te anticiperen, blijf dus vooral melden waar u tegenaan loopt of wat volgens u verbeterd zou kunnen worden!
 
Op veler verzoek hebben we de mogelijkheid om aan een product meerdere prijzen te koppelen en meerdere prijslijsten te configureren ontwikkeld. Per relatie kan nu worden aangegeven welke prijslijst gehanteerd moet worden. Deze ontwikkeling is vandaag live gekomen. Bekijk snel het instructiefilmpje.
 
Uw mening telt!
Op onze website hebben wij een pagina met klantbeoordelingen. Indien wij van een klant een beoordeling ontvangen, plaatsen wij deze met een hyperlink naar de betreffende klantwebsite op onze website! Wilt u ons ook beoordelen? Stuur dan uw beoordeling email naar info@offective.nl of laat een recensie achter op onze facebookpagina.
 
Win een uniek Offective wielertenue!
Gisteren was de zogenaamde “fiets naar je werk dag” daarnaast kleurt Nederland roze door de Nederlandse successen in de Giro d’Italia. Trots presenteren wij ons Offective wielertenue! De tenues zijn in bestelling en vanaf eind volgende maand kan er mee gefietst worden! Wilt u een tenue winnen of kent u iemand die wel in dit tenue rond zou willen rijden? Ga dan snel naar de actie. De winnaars worden 15 juni bekend gemaakt.
 
Win een Offective wielertenue
 
Hulp en/of uitleg nodig bij het gebruik van onze applicatie? Bekijk onze hulpvideo’s!

Reageren niet mogelijk.