Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Nieuwsbrief maart 2017

Er zijn weer een aantal wijzigingen en verbeteringen in de applicatie en mobiele app doorgevoerd. In deze nieuwsbrief informeren wij u over de ontwikkelingen.
 
Recent hebben wij mededeling gedaan dat een koppeling met bunq bank gerealiseerd zou gaan worden. Tegelijk is een ontwikkeling gaande die PSD2 wordt genoemd. Eind 2015 is PSD2 goedgekeurd door het Europese Parlement. PSD2 stuurt aan op meer concurrentie, meer efficiëntie en meer innovatie op het gebied van betalingsverkeer. PSD2 luidt een nieuw tijdperk in. Een tijdperk waarin banken zichzelf opnieuw moeten uitvinden. Belangrijker is dat deze ontwikkeling voor Offective resulteert in nieuwe kansen, diensten en oplossingen. De automatische bankenkoppeling is hier een voorbeeld van. Lees hier een artikel over PSD2.
 
De verwachting is dat PSD2 in 2018 bij banken is geïmplementeerd. Niet de bank, maar u als gebruiker bepaalt dan wie uw bankgegevens kan inzien of uitlezen. De verwachting is dan ook dat Offective medio 2018 een uniforme bankenkoppeling zal hebben met alle banken. Om die reden is de geplande bankenkoppeling met bunq bank geparkeerd.
 

  Recente wijzigingen in Offective

  De afgelopen periode zijn de volgende zaken gewijzigd in de applicatie:

 • In de module urenregistratie zijn alle opgespaarde wijzigingen en verbeterverzoeken doorgevoerd. De rekenmethodiek is verbeterd, meerdere dienstregelingen zijn nu mogelijk et cetera. Hebt u de afgelopen maanden een opmerking gemaakt? Dit punt is nu opgelost of verbeterd.
 • In de hele applicatie zijn schermen verder verbeterd en zijn ‘refresh problemen’ opgelost.
 • Het bankboek is verbeterd; nieuwe helpteksten, meer duidelijkheid in de schermen en tevens gebruiksvriendelijker gemaakt. Ook de schermen voor wat betreft het aanmaken van boekingsinstructies zijn verbeterd.
 • Incasso en excasso schermen en functionaliteiten verbeterd; ook hier verbeterde buttons en helpteksten.
 • Er is een begin gemaakt om uw template met nog meer flexibiliteit samen te stellen. Uiteindelijk willen we naar een werkblad met alleen maar ‘tokens’ die willekeurig op elke plaats in het document geplaatst kunnen worden. U zult dan bij het wijzigen van een template meer de mogelijkheid krijgen om allerlei ‘tokens’ te gebruiken.
 • Op verzoek van gebruikers zijn behoorlijk wat kleine verbeteringen doorgevoerd. De verzoekende gebruikers zijn hierover reeds geïnformeerd. Het kan zijn dat u verbeteringen tegenkomt die niet in deze nieuwsbrief opgesomd zijn.
 •  

  Mobiele app

  In de mobiele app hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd:

 • Via de mobiele app kunt u via het instellingen menu nu ook wisselen van boekjaar en administraties.
 • In de app zijn allerlei zoekvelden toegevoegd. Ook is er een begin gemaakt om de schermen te verbeteren.
 • In de app kunnen nu ook documenten worden getoond.
 

Reviews en tevreden gebruikers

Tevreden gebruikers zijn onze beste verkopers. Hebt u onze review pagina al gelezen? Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen met Offective en waarderen het bijzonder als u via dit formulier een review wilt plaatsen.
 
Heeft u opmerkingen over de applicatie of verbeterpunten voor wat betreft het gebruik van de applicatie? Laat het ons weten! Alleen met de input van onze gebruikers kunnen wij de applicatie steeds verder verbeteren.

Reageren niet mogelijk.