Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Nieuwsbrief Juni 2017

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de updates die recent zijn doorgevoerd in de applicatie. Wij hopen hiermee weer veel van onze gebruikers van dienst te zijn geweest. De komende maanden gaan we ons ook bezig houden met het vereenvoudigen van de schermen, op veel plaatsen zullen mogelijkheden en instellingen worden verplaatst naar een geavanceerd tabblad. Ook zal in de gehele applicatie de performance daar waar nog mogelijk worden verbeterd.

Wij hebben u als gebruiker nog veel harder nodig! Uw mening en beoordeling is voor ons ontzettend belangrijk. Samen met u als gebruiker willen we vooruit kijken! Wij waarderen het bijzonder als u een review wilt schrijven.

 

Koppeling met webshops

Zoals eerder aangekondigd zou een koppeling met webshops worden gerealiseerd. Het is zover! Offective en Webwinkelfacturen.nl bieden koppelingen aan met de meest belangrijke e-commerce platformen van dit moment, bekijk hier het overzicht! U kunt uw Offective account eenvoudig koppelen met uw platform naar keuze! De volgende platformen worden ondersteund: WooCommerce, Prestashop, Open Cart, Magento, SEOshop/Lightspeed, CCV Shop, Shopify, en Mijnwebwinkel.

Recente wijzigingen in Offective

Afgelopen periode zijn er weer een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. Een aantal verbeteringen zijn doorgevoerd op verzoek van gebruikers. Zij zijn hier reeds over geïnformeerd.

  • In de berekening van licentiebedragen voor administratiekantoren is een bug gefixt, foutief berekenen bedragen zijn inmiddels gecorrigeerd. Ook wordt vanaf heden maandelijks een specificatie toegevoegd bij de facturatie.
  • In het onderdeel aanmaningen ontstond een bug als de volgorde werd gewijzigd, dit is opgelost.
  • Eigen velden in CRM worden nu ook getoond op inkooporders indien het ‘token’ op de template wordt gebruikt.
  • In de BTW aangifte instellingen kunnen nu meerdere dezelfde percentages aan een categorie worden gekoppeld.
  • De regelvolgorde kon worden gewijzigd bij een inkooporder, dit werkt nu door op alle documenten.
  • Enkele schermen zijn verbeterd zodat deze ook op lagere schermresolutie gebruikt kunnen worden en alle functionaliteiten zichtbaar zijn.
  • In CRM kan bij de aanschrijfwijze nu de keuze ‘[Anders] gemaakt worden. Het is nu mogelijk om naast de standaard aanschrijfwijzes een eigen aanschrijfwijze toe te voegen. Deze zal dan op documenten worden gebruikt.
  • In de gehele applicatie zijn performance verbeteringen doorgevoerd, dit zal de komende periode nog verder onze aandacht en inspanning vragen.
  • Koppeling met meerdere webshops is nu mogelijk, zie de toelichting hierboven.
  • In het orderoverzicht is nu de kolom ‘Marge’ optioneel beschikbaar in de overzichten.
  • Voor het inboeken van meerdere UBL’s is nu een button toegevoegd bij het inkoopdagboek, ook kan nu eenvoudig worden gewisseld tussen een document en UBL
  • In CRM kan in het tabblad overige instellingen de standaard verkoper worden gekoppeld aan de relatie.
  • Op verzoek van gebruikers zijn nog tientallen kleine wijzigingen en verbeteringen doorgevoerd, deze komt u vanzelf tegen tijdens het gebruik in de applicatie. De betreffende gebruikers zijn hierover reeds geïnformeerd.

Reageren niet mogelijk.